Servicii stomatologice

Implant dentar

Implantul dentar modern este un dispozitiv medical in forma de surub ce inlocuieste radacina unui dinte care a fost pierdut.
Rolul implanturilor dentare este acela de a sustine lucrari dentare (coroane, punti sau proteze speciale pe implanturi) care inlocuiesc un dinte sau un grup de dinti pierduti.

Detalii
  • Avantaje implant dentar
  • Indicatii implant dentar
  • Contraindicatii implant dentar
  • Riscuri implant dentar

Estetica dentara

Estetica dentara are ca scop obtinerea unui zambet cat mai frumos, atragator. Urmarim imbunatatirea  aspectului dintilor- estetica albului dentar, dar si cel al gingiei- estetica roz.

Detalii

Lucrari dentare

In laboratorul de tehnica dentara din cadrul LLL Dental folosim dintii de portelan sub forma de:

  • Coroane dentare
  • Punti dentare (dinti din portelan) 
  • Fatete dentare, incrustatii si coroane integral ceramice.
  • Proteze dentare mobile sau mobilizabile.
Detalii

Parodontoza

Parodontologia este o ramura a stomatologiei ce se ocupa cu sanatatea tesuturilor ce sustin dintii pe arcada dentara.
PAROdontoza (nu PARAdontoza) imbraca multiple aspecte si adesea are un debut insidios si un final incert. Inflamatiile gingieisangerarile trecatoare, disconfortul gingival, pot fi trecute usor cu vederea. Se ajunge astfel la aparitia depunerilor de tartru, acumularea de resturi alimentare pe dinti care duc la un stadiu avansat de afectare al parodontiului (tesutul de sustinere al dintelui), la aparitia mobilitatii dintilor şi pungilor parodontale.

Detalii

 

Aparat dentar

Pentru ca stim cat de importanta este prima impresie in societate ne dorim ca pacientii nostri poata zambi increzatori !In ortodontie montarea unui aparat dentar   permite rearanjarea dinţilor în  poziţii noifizionomice şi fiziologice. Nimic nu este mai atragator decat un zambet minunat.

Detalii

Laser dentar

Laser dentar sau Lumina Amplificata prin Stimularea Emisiei de Radiatii este o tehnologie incorporata in tratamentele stomatologice care aduce un plus de eficienta, un timp redus de tratament si confort atat pacientului cat si medicului stomatolog. 

Detalii

Radiografie dentara

Clinica LLL DENTAL dispunde  de propriul serviciu de radiologie dentara dotat cu tehnica de ultima generatie. Departamentul de radiologie dispune de doua aparate de  radiografii retroalveolare, unul in cabinetul de radiologie  si al doilea in sala de operatii unde se pot efectua radiografii digitale intraoperator, fara a mai fi nevoie ca pacientul sa se deplaseze.

Detalii

Chirurgie dentara

Extractia atraumatica a unui dinte, suntem siguri,  este cea mai buna modaliate de scoatere a unui dinte, pentru ca  lezeaza cel mai putin osul alveolar, protejandu-l de trauma în vederea unui viitor implant

Detalii

Tratamente dentare

Caria dentara reprezinta un flagel al vietii moderne si reprezinta principalul factor responsabil in durerea dintilor. Pe masura ce am trecut la o alimentatie bazata pe produse procesate si rafinate, in special zaharuri, incidenta cariei dentare si nevoia de plombe dentare a crescut exponential.

Detalii

Detartraj – Profilaxie

Este timpul ca vizita la stomatolog sa nu mai fie determinata de ingrozitoarele dureri de dintisi sa se transforme intr-o experienta  placuta, iar profilaxia este cuvantul cheie.

Detalii

Stomatologie copii

Noi credem in Zana Maseluta!!! Voi?!
Pedodontia reprezinta ramura stomatologica care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor dentare ale copiilor si tinerilor adolescenti, de la aparitia primilor dinti de lapte, pana la formarea si eruptia dintilor definitivi.
Omul are două dentitii succesive, prima de lapte si a doua definitiva.

Detalii
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare