Coroana Emax

Atunci când vine vorba de refacerea zâmbetului perfect, avem la dispoziție numeroase alternative. Dinții tăi se află într-o stare de degradare? Nu te mai simți confortabil atunci când zâmbești? Poate că a sosit momentul să faci o schimbare. Astfel, coroanele dentare pot reprezenta soluția ideală pentru tine. Pe piață există  o mulțime de modele, dar în topul preferințelor pacienților noștri se află coroanele Emax. 

Emax: fă cunoștință cu tehnica modernă

Emax: fă cunoștință cu tehnica modernă

O coroană dentară Emax este o coroană integral ceramică, folosită pentru a restaura un dinte afectat de o carie extinsă, fracturi sau diferite alte probleme. Alte variante disponibile pe piață pot include o structură metalică, pe suprafața căruia se adaugă un strat ceramic. Astfel, marea diferență dintre Emax și alte modele este oferită de material. Coroanele Emax sunt alcătuite doar din ceramică presată – unul dintre cele mai bune materiale folosite în medicina dentară.

În ultimii ani au apărut și coroanele obținute prin tehnica CAD CAM. Acestea sunt proiectate computerizat și frezate de mașini robotizate din blocuri de ceramică Emax.

Când sunt recomandate coroanele Emax?

Este important să știi că există mai multe tipuri de coroane dentare și este indicat să iei decizia potrivită nevoilor tale, consultându-te îndeaproape cu noi. În general, coroanele Emax sunt potrivite pentru tine atunci când ai pierdut un dintre din zona frontală (zonă vizibilă), atunci când dinții tăi sunt profund deteriorați, când sunt decolorați sau când urmează să fii supus unui tratament cu implanturi dentare sau, pur și simplu, atunci când nu ești mulțumit de aspectul, forma, culoarea sau poziția dinților tăi.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Coroane Emax: avantaje pentru zâmbetul tău

Dacă ar fi să ne gândim la coroanele Emax și avantajele acestora, cel mai probabil, am creiona o listă întreagă cu beneficii pentru zâmbetul tău. Iată care sunt cele mai importante:

 • 1

  Estetică garantată;

 • 2

  Calitate ridicată și rezistență în timp;

 • 3

  Compatibilitate perfectă cu organismul tău;

 • 4

  O gamă largă de culori disponibile;

 • 5

  Necesită o minimă șlefuire a dinților naturali.

Coroane Emax: dezavantaje de luat în calcul

Majoritatea pacienților optează pentru coroane integral ceramice datorită aspectului natural. Pe de altă parte, va trebui să te gândești și la faptul că prețul acestora poate fi mai mare față de alte variante disponibile pe piață. De altfel, în ceea ce privește coroanele Emax și dezavantajele acestora va trebui să iei în calcul faptul că astfel de modele necesită o prelucrare mult mai complexă.

Media de viață a coroanelor dentare Emax

Media de viață a coroanelor dentare Emax

Media de viață a coroanelor eMax poate varia în funcție de diferiți factori, precum: starea generală de sănătate, obiceiurile și excesele alimentare, igiena orală etc. În general, acestea pot rezista între 10 și chiar 15 ani, dar ca și în cazul altor lucrări, precum coroanele dentare din zirconiu, de exemplu, durata de viață poate fi prelungită. Dacă îți dorești să te bucuri cât mai mult timp de noul aspect al zâmbetului tău, atunci asigură-te că acorzi igienei orale o atenție deosebită. De altfel, este important să știi că, în general, coroanele eMax se pot repara doar în cazul fisurilor mici. Ai grijă să eviți din alimentație produse crocante sau tari. În acest fel, nu va fi nevoie să revii în cabinet pentru diferite lucrări de reparație sau reconstrucție.

Prețul coroanelor Emax

În ceea ce privește costurile coroanelor dentare, acestea pot varia în funcție de preferințe, dar și de tratamentele care se realizează înainte. Dacă îți dorești o coroană Emax la preț avantajos, cel mai probabil, ai ajuns în locul potrivit. Deși costurile pentru astfel de lucrări sunt mai ridicate, spre deosebire de alte tipuri de coroane dentare disponibile, calitatea și estetica lor trebuie luată în calcul.

Nu uita sa verifici pagina de oferte!

Întrebări frecvente

 • Este necesară prelucrarea specială a dintelui înainte de a aplica o coroană Emax?

  Da, acest proces este necesar. Se va elimina o cantitate mică de țesut dentar, în așa fel încât să se creeze spațiul necesar pentru aplicarea coroanei Emax. De altfel, trebuie menționat și faptul că această procedură se realizează în cazul tuturor coroanelor dentare, indiferent de model sau compoziție.

 • Care este diferența dintre coroanele Emax și alte tipuri de coroane dentare?

  Coroanele Emax sunt preferate de pacienții noștri datorită calităților estetice. Acestea imită foarte bine aspectul natural al dinților. Deși sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, va trebui să ții cont și de faptul că acestea pot avea o rezistență mai mică la șocuri, spre deosebire de alte materiale.

 • Coroanele dentare Emax necesită vreo îngrijire specială?

  Dacă ar fi să ne raportăm la alte modele de coroane dentare, ți-am putea spune că Emax nu necesită vreo îngrijire specială. Evitați șocurile mecanice (pietricele, coji de nucă, bucățele de oase etc. în mâncare) și termice (diferențele mari de temperatură a alimentelor).

  Pe de altă parte, o igienă orală corespunzătoare poate contribui activ la prelungirea vieții lucrărilor dentare de orice fel. Asigură-te că îți creezi o rutină completă care să conțină atât periajul, cât și ața dentară. Apoi, nu uita de controalele periodice. În general, cu cât ajungi mai frecvent la cabinetul stomatologic, cu atât vei avea mai puține probleme de rezolvat.

programează-te