PRETURI STOMATOLOGIE

 
Banii sunt in permanenta un subiect delicat. Pentru unii (prea putini) nu conteaza. Pentru cei mai multi dintre noi conteaza mult! De aceea vrem sa punctam cateva lucruri legate de aspectele financiare…
Banii cheltuiti pentru sanatatea dumneavoastra sunt bani investiti in cresterea calitatii vietii. Sanatatea si Estetica Orala au ecouri profunde asupra psihicului si in foarte multe aspecte ale sanatatii generale, unele dintre ele surprinzatoare pentru nespecialisti prin amplitudine sau localizare (inima, articulatii, rinichi, sistem digestiv etc). Ingrijiti-va!
Daca trebuie sa dramuiti banii pe care ii puteti aloca sanatatii orale nu ezitati sa ne intrebati care sunt prioritatile si care sunt variantele cele mai potrivite (raport calitate-pret). De asemenea pentru planurile de tratament complexe vom cauta sa gasim o Modalitate de Esalonare a Platilor.
Nu uitati sa consultati periodic pagina cu “”Oferta lunii“”.
Mai trebuie sa  stiti ca in multitudinea clinicilor si cabinetelor dentare din Bucuresti, din punct de vedere al preturilor, nu suntem nici cei mai scumpi, nici cei mai ieftini. Pozitia noastra este in partea de sus a segmentului din mijloc. Calitatea pe care v-o oferim este, in schimb, la nivelul de sus al segmentului de sus!

 

Preturi Stomatologie | Bucuresti sector 2 Calea Mosilor 296