Medici dentisti

Complexitatea si nivelul de exigenta necesar realizarii tratamentelor dentare a determinat abordarea unei strategii in care medicii dentisti din cadrul clinicii stomatologice LLL Dental si medicii colaboratori aprofundeaza segmente din stomatologie.

echipa lll dental

Focusul pe supraspecializare si nise de interes ne-a facut sa putem atinge performante cu echipa ce nu ar fi fost posibile altfel. Avantajul pacientului atunci cand tratamentul sau este impartit pe specialitati si chiar sub-specialitati, este ca beneficiaza de cel mai bun tratament posibil, de la cel mai bun medic dentist, de fiecare data, pentru fiecare manopera in parte! Chiar lasand la o parte specializarile si competentele, raman aptitudinile si afinitatile pentru tratamente diferite ale fiecarui medic dentist.

In urma cu mai bine de opt ani, cand am adoptat sistemul in care realizam tratamentele in echipa complexa, ne-a fost teama ca legatura dintre medic si pacient, pe care am fost invatati s-o pretuim, va suferi. Nu am vrut sa ne transformam intr-o clinica mare si rece. Acum, noi echipa de medici de LLL Dental si colaboratorii, impartasim aceleasi valori construite in jurul ideii de profesionalism. Credem in valoarea specializarii la zi si în standardele etice stricte, respectand interesul pacientului. Prietenia, valorile si principiile comune, respectul reciproc intre medici au ajutat pacientii sa acorde incredere unei echipe si nu unui singur medic dentist. Prin desemnarea unui medic coordonator al fiecarui caz in parte, realizam o responsabilizare a integrarii tratamentelor diversilor specialisti in interesul pacientului.

Mai mult

Dr. Manuela Lupaşcu

manager medical

Dr. Claudiu Lupaşcu

manager
medic coordonator

Dr. Mihaela Lemnrău

medic stomatolog cu practica in endodontie

Dr. Teodora Damcalescu

medic specializat in parodontologie

Dr. Haralambie Vlas

medic stomatolog cu practica in endodontie

Dr. Roxana Radocea

medic stomatolog specializat in ortodontie

Magdalena Ivanescu

dentist-igienist

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare