Implant Straumann

Evoluția spectaculoasă a domeniului medical face ca astăzi să ai la dispoziție numeroase variante de restaurate a dinților pierduți. Implantul Straumann, de exemplu, este o opțiune ce aduce numeroase avantaje, dar și o garanție îndelungată a lucrării.

Straumann – o companie cu tradiție în dezvoltarea tehnologiilor moderne

Cei care optează pentru un implant dentar Straumann, optează pentru calitate ridicată și precizie. Compania Straumann se mândrește cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul medical, fiind una dintre primele alegeri din topul clasamentului cu principalii furnizori de implanturi din întreaga lume. Vorbim despre implanturi premium, distribuite în peste 100 de țări, cu o rezistență excelentă în timp, dar și cu un preț considerabil mai mare față de alte modele disponibile pe piață. Grupul Straumann are sediul central în orașul Basel, Elveția și este recunoscut atât pentru implanturile dentare special concepute în a înlocui dinții individuali, cât și pentru susținerea punților și crearea protezelor fixe sau mobile. Totuși, înainte de a citi mai departe, trebuie să-ți menționăm faptul că implantul dentar trebuie ales la recomandarea medicului, în funcție de situația ta clinica.

Când este recomandat un implant dentar Straumann?

Când este recomandat un implant dentar Straumann?

Înainte de a lua în calcul implantul dentar, majoritatea pacienților se gândesc la posibilitatea de a-și recăpăta zâmbetul cu ajutorul unor coroane dentare. Vorbim despre o soluție mult mai prietenoasă cu buzunarul tău, dar care nu poate înlocui un dinte pierdut. Implantul Straumann este recomandat celor care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți, oferind un aspect cât mai natural. Acesta se îmbină perfect cu ceilalți dinți naturali.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
 • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avantajele implantului Straumann

În ceea ce privește avantajele implantului Straumann, putem enumera:

 • 1

  O gamă variată de modele, adaptate nevoilor pacienților;

 • 2

  Produse fabricate în Elveția, din materiale 100% originale, compatibile cu organismul uman;

 • 3

  Vindecare rapidă;

Important de menționat este și că implantul Straumann face parte din categoria produselor premium. De aici și principalul dezavantaj al acestuia – prețul semnificativ. În top 10 produse de calitate superioară, vei regăsi și Implantul dentar Bredent.

Tipuri de implant Straumann

Un principal avantaj al implanturilor Straumann este acela că producătorul oferă o gamă diversificată de modele, concepute pentru a răspunde nevoilor multiple. Iată care sunt cele mai cunoscute dintre acestea:  

 • Straumann PURE Ceramic: un implant realizat în totalitate (corp + bont) din ceramică, un material 100% compatibil cu organismul uman, potrivit pacienților care suferă de alergii diverse ori sensibilități în contact cu metalul;
 • Straumann BLX: un sistem de implant ce combină materialul de înaltă calitate cu designul inovator, fiind disponibil pentru plasarea și încărcarea imediată;
 • Straumann TLX: un implant care se diferențiază prin designul conic, fiind conceput pentru a stabili contactul optim cu țesutul osos.
Cum funcționează Suprafața SLActive?

Cum funcționează Suprafața SLActive?

Atunci când auzi de Straumann, te gândești instant la suprafața SLActive. Aceasta este, de fapt, un tratament special care se aplică pe suprafața implantului, având rolul de a micșora perioada de vindecare și de a spori formarea țesutului osos (osteointegrarea) în jurul implantului. Stratul hidrofil, adăugat pe suprafața implantului, are capacitatea a absorbi proteinele, facilitând astfel osteointegrarea.

Ce este materialul ROXOLID?

Acestea este un aliaj folosit de Straumann pentru a-i oferi implantului o rezistență net superioară, fiind perfect compatibil pentru pacienții care, în trecut, erau supuși unor proceduri complexe de adiții osoase. Astfel, implantul Straumann Roxolid vine cu mai multe avantaje, precum: rezistență, osteointegrare rapidă și confort sporit.

Care este media de viață a implanturilor Straumann?

Studiile au demonstrat, de-a lungul timpului, că implanturile de la Straumann au o rată de supraviețuire de peste 95% în primii 10 ani de la aplicare. Pe de altă parte, trebuie să știi că durata de viață nu este similară cu garanția de producător. Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de noii tăi dinți, este important să acorzi o atenție deosebită igienei orale, iar acest aspect este esențial în cazul tuturor lucrărilor, inclusiv în ceea ce privește implantul dentar Megagen.

Prețul implanturilor Straumann

Nu te aștepta să găsești un implant Straumann cu preț redus. Fiind considerat un producător din zona premium, tarifele sunt pe măsura calității. Pe de altă parte, ai la dispoziție numeroase alte alternative, soluții care se pot adapta nevoilor tale și care sunt mult mai prietenoase cu bugetul tău.

Concluzionând, implanturile Straumann și-au câștigat popularitatea datorită proprietăților premium, dar și dezvoltării constante a noilor tehnologii elvețiene. De altfel, fiecare producător îmbunătățește constant calitatea produselor, implanturile dentare fiind azi din ce în ce mai rezistente, imitând perfect aspectul dinților naturali.

Dr. Claudiu Lupascu
Disclaimer: Cum alegeți corect un tip de implant

Vă propun să priviți alegerea tipului de implant ca pe o decizie 100% medicală. La LLL Dental, medicii fac o recomandare doar după ce au o imagine completă asupra problemei pe care o are pacientul. Sănătatea dumneavoastră nu este negociabilă. Medicul trebuie să vă propună doar soluții potrivite cazului dumneavoastră. Fără o opinie medicală adecvată situației în care vă aflați la momentul consultului, informațiile din această pagină au un rol strict orientativ.   (Dr. Claudiu Lupascu)

programează-te