Implant Keystone

Știai că implantul dentar nu este doar o soluție estetică, ci și modalitatea perfectă de a-ți corecta masticația și de a-ți redobândi încrederea în propria persoană? În plus, un zâmbet frumos și sănătos poate fi micul tău aliat în viața cotidiană. Astfel, evoluția din domeniul stomatologiei îți oferă posibilitatea de a-ți înlocui dinții lipsă și de a te bucura de imaginea pe care o privești în fiecare dimineață în oglindă.

O altă veste excelentă este aceea că astăzi ai posibilitatea de a alege un implant dentar potrivit nevoilor tale, unul dintre cele mai apreciate fiind implantul Keystone. În acest articol, vei descoperi care sunt avantajele și principalele caracteristici ale acestuia.

Compania si implanturile dentare Keystone

Compania si implanturile dentare Keystone

Pentru început, trebuie să știi că implantul dentar Keystone este produs de compania Keystone Dental Group – un producător din Statele Unite ale Americii, specializat în implanturi dentare încă din anul 1965. Compania se poate mândri cu o gamă largă se soluții premium, implanturi caracterizate prin rezistență și durabilitate. Keystone Dental Group are sediul central în Burlington (SUA) și distribuie soluții inovatoare în peste 38 de țări, inclusiv România. La LLL Dental poți beneficia de servicii de înaltă calitate atât în ceea ce privește implanturile, cât și coroanele dentare.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
 • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Când este recomandat un implant dentar Keystone?

Pacienții care ajung la clinică au diferite probleme in ceea ce privește sănătatea danturii. Dacă unii vor doar să îndepărteze tartrul sau cariile mici, alții au nevoie de coroane dentare din zirconiu, de exemplu, pentru a restaura un dinte profund afectat. De altfel, mulți pacienți ajung la LLL Dental pentru că au pierdut unul sau chiar mai mulți dinți. Astfel, implantul dentar Keystone este recomandat persoanelor care vor să-și redobândească funcționalitatea danturii si zâmbetul de altădată. Odată ce ai ajuns la noi, vom stabili împreună, în urma unui control amănunțit, care sunt nevoile tale și îți vom recomanda cele mai bune soluții.

Avantajele si caracteristicile implantului Keystone

Vrei să știi care sunt avantajele implantului Keystone, dar și principalele caracteristici ale acestui tip de implant dentar? Aruncă o privire aici:

 • 1

  Osteointegrare rapidă – datorită tratamentului suprafețelor titanului de ultimă generație;

 • 2

  Versatilitate – compania Keystone Dental Gropul oferă o gamă largă de soluții de implanturi premium, implanturi pe care le găsești și la clinica noastră;

 • 3

  Tehnologie digitală datorită căreia se reduce timpul petrecut în cabinet;

 • 4

  Producător de top în domeniul stomatologiei.

Tipuri de implant Keystone

Keystone este apreciat de pacienții din întreaga lume datorită numeroaselor soluții pe care le oferă. Vorbim despre un producător care vine în ajutorul pacienților cu soluții eficiente, cu diferite game de implanturi adaptate situațiilor clinice diferite. Intre acestea variază forma, designul spirelor si suprafețelor implanturilor. Iată care sunt principalele tipurile de implant Keystone:

Genesis, Paltop, Molaris, Zeramex

Advanced Implant Keystone – Forma acestuia asigură osteointegrare rapidă, design-ul conic susținând stabilitatea noului dinte. Inserarea implantului se face rapid, fără a deteriora osul; 

Advanced+ Implant Keystone – Acesta este unul dintre cele mai bine documentate tipuri de implant dentar, pentru care s-au făcut cercetări și îmbunătățiri constante în ultimii 45 de ani. Același lucru îl putem spune și despre Advanced Implant Keystone Classic. În general, Keyston vine în atenția pacienților cu soluții de înaltă calitate; 

Dynamic Implant Keystone – Acesta este un alt tip de implant produs de Keystone Groupe, un implant conceput pentru a oferi soluții personalizate. Acesta oferă rezistență ridicată, dar și o conservare optimă a osului; 

Paltop Diva – sistem folosit in sinus liftinguri;

PAI Implant Keystone – Ca și celelalte modele, PAI Implant Keystone vine însoțit de un colier prelucrat, special conceput pentru a preveni periimplantita – o inflamație care afectează țesuturile ce înconjoară implantul dentar. Și în acest caz, miezul conic contribuie la stabilitate și la conservarea osului.

Molaris – implanturi special concepute pentru implantare imediata postextractional la molari. Se obține stabilitate si rezistenta in cele mai dificile situatii;

Zeramex – implanturi din ceramica-zirconiu.

Care este media de viață a implanturilor Keystone?

Care este media de viață a implanturilor Keystone?

În ceea ce privește media de viața a implantului Keystone, acesta este caracterizat prin rezistență și durabilitate. Astfel, te poți bucura de noii tăi dinți chiar și mai bine de 30 de ani, dacă optezi pentru o îngrijire adecvată. În general, implanturile dentare sunt realizate din materiale rezistente, dar pentru a le prelungi durata de viață, este esențial să le acorzi suficientă atenție.

Prețul implanturilor Keystone

La Clinica noastră, poți beneficia de un implant Keystone cu preț excelent, mai ales dacă ne referim la raportul calitate-preț. Costul pentru un implant dentar (în sistem complet) este de 3750 de lei. Întregul proces implică mai multe etape și, în funcție de particularitățile personale, acesta poate varia de la un pacient la altul. 

Întrebări frecvente

 • Cum se îngrijesc implanturile dentare Keystone?

  Igiena orală are un rol cheie, atât pentru sănătatea pacienților cu dinți naturali, cât și pentru sănătatea pacienților cu implanturi sau coroane dentare. Astfel, va trebui să ai grijă de dinții tăi indiferent de situație, să îți creezi o rutină în acest sens, iar vizitele regulate la cabinetul stomatologic să devină o prioritate. Pe scurt, implanturile dentare Keystone se îngrijesc ca dinții naturali. 

 • Cât durează intervenția unui implant dentar Keystone?

  Pentru a eficientiza timpul petrecut pe scaun, dar și durata tratamentului complet, ai posibilitatea de a efectua toate investigațiile digitale la noi în clinică. Pe de altă parte, trebuie șă știi că întreaga procedură implică mai multe etape: consultația, realizarea planului de tratament și intervenția. Astfel, durata intervenției poate varia în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

 • Este implantul Keystone potrivit pentru toți pacienții?

  Cel mai important aspect pe care trebuie să-l cunoști este că tipul de implant dentar potrivit nevoilor tale se stabilește în cabinet, la recomandarea medicului. Vom analiza problemele cu care te confrunți și vom lua o decizie împreună. Fă-ne o vizită!

  Implantul dentar este o soluție optimă pentru a-ți reda zâmbetul de altădată, pentru a-ți recăpăta stima de sine, dar și pentru a-ți rezolva dificultățile de masticație, dar și alte probleme provocate de pierderea unuia sau mai multor dinți. Specialiștii LLL Dental vor analiza situația ta și vor găsi o soluție adaptată particularităților tale. Așteptăm să te cunoaștem!

Dr. Claudiu Lupascu
Disclaimer: Cum alegeți corect un tip de implant

Vă propun să priviți alegerea tipului de implant ca pe o decizie 100% medicală. La LLL Dental, medicii fac o recomandare doar după ce au o imagine completă asupra problemei pe care o are pacientul. Sănătatea dumneavoastră nu este negociabilă. Medicul trebuie să vă propună doar soluții potrivite cazului dumneavoastră. Fără o opinie medicală adecvată situației în care vă aflați la momentul consultului, informațiile din această pagină au un rol strict orientativ.   (Dr. Claudiu Lupascu)

programează-te