Fațete dentare Zirconiu: Preț si avantaje

Zâmbetul tău poate arăta mai bine ca niciodată cu ajutorul fațetelor dentare. Aceste mici foițe de material, care acoperă partea vizibilă a dinților, au rolul de a îmbunătăți estetic dantura, dar și de a-i reda funcționalitatea. Sunt rezistente, ușor de purtat și au un aspect natural.

Îți dorești să zâmbești cu încredere? Atunci, fațetele dentare din zirconiu pot reprezenta o opțiune ideală pentru a-ți schimba total aspectul estetic. Vezi, mai jos, care sunt principalele caracteristici ale acestora.

Ce sunt fațetele din zirconiu?

Ce sunt fațetele din zirconiu?

Pe înțelesul tuturor, aceste fațete dentare sunt mici învelișuri, realizate din oxid de zirconiu, care se aplică pe suprafața exterioară a dinților, îmbunătățindu-le considerabil aspectul, în timp ce sunt corectate diferite probleme de ordin estetic. Precizia în execuție, dar și caracterul rezistent și durabil al acestora sunt oferite de tehnica CAD CAM.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
 • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Când sunt recomandate fațetele din zirconiu?

Dacă te gândești serios să optezi pentru fațete din zirconiu, zâmbetul tău îți va mulțumi. La fel și stima de sine. Totuși, trebuie menționat și faptul că decizia finală o vom lua împreună, în cabinet, în urma consultației. Medicii din cadrul clinicii noastre sunt pregătiți să analizeze cu atenție problemele cu care te confrunți și să realizeze un plan personalizat pentru a-ți readuce zâmbetul pe buze. Iată când sunt recomandate fațetele din zirconiu:

 • Dinți pătați sau care prezintă diferite colorații: De regulă, apar din cauza consumului excesiv de cafea, ceai, tutun, dar și din cauza tratamentelor de canal realizate în trecut;
 • Dinți tociți sau ciobiți
 • Strungăreață;
 • Dinți înghesuiți sau cu spațieri inestetice;
 • Dinți cu formă inestetică.

Reține și faptul că fațetele dentare din zirconiu nu se pot aplica pe dinții cariați sau pe cei care prezintă anumite infecții. În aceste situații se recomandă, pentru început, tratarea problemei și, mai apoi, aplicarea fațetelor sau coroanelor de zirconiu. La prima consultație, vom discuta și despre bruxism. Pacienții care suferă de bruxism sunt mult mai predispuși să ciobească sau să fractureze fațetele dentare. Această informație este valabilă și în cazul pacienților care optează pentru fațete Emax.

Care este media de viață a fațetelor dentare din zirconiu?

Tot despre o igienă orală adecvată vorbim și în rândurile următoare. Pacienții care și-au făcut o rutină de curățare a dinților de două ori pe zi, cei care ajung la stomatologie la fiecare 6 luni, se bucură zilnic de un zâmbet frumos și sănătos, dar și de un alt confort psihic și financiar. Îngrijite ca la carte, fațetele din zirconiu pot avea o durată de viață de peste un deceniu.

Spală-te pe dinți de două ori pe zi, folosește apă de gură și ață dentară pentru a îndepărta resturile alimentare rămase în spațiile interdentare, programează-te regulat la stomatologie și cere ajutor specializat imediat ce depistezi orice mică problemă! Depistate în stadiu incipient, cariile sau alte probleme de ordin dentar pot fi tratate rapid, fără durere și costuri mult prea mari.

Prețul fațetelor din zirconiu

Prețul fațetelor din zirconiu

Dacă vrei ca zâmbetul să-ți devină cel mai puternic accesoriu, atunci optează pentru fațete dentare din zirconiu cu preț avantajos. La LLL Dental o fațetă din zirconiu costă 1800 RON. Medicii noștri te așteaptă la o primă consultație, bucuroși să te vadă zâmbind cu încredere.

Întrebări frecvente

 • Fațetele dentare din zirconiu pot fi îndepărtate?

  În cazul în care se impune acest lucru, fațetele dentare din zirconiu pot fi îndepărtate. Atenție, întreaga procedură are loc în cabinet, nu acasă. Reține și faptul că acestea pot necesita înlocuire odată ce au fost îndepărtate. Odată șlefuiți, chiar și foarte puțin, dinți naturali au nevoie de protecție.

 • Care sunt posibilele complicații ale fațetelor dentare din zirconiu?

  E posibil să te confrunți cu anumite complicații, dar aceste cazuri sunt destul de rare. În astfel de situații este indicat să faci cât mai rapid o programare la clinică. De menționat este și faptul că, imediat după ce dispare efectul anesteziei locale, poate apărea o sensibilitate la nivelul dinților, ceea ce este absolut normal și va trece de la sine în decurs de câteva zile.

 • Cum se compară fațetele dentare din zirconiu cu cele din alte materiale?

  Fațetele dentare din zirconiu sunt cunoscute mai ales pentru rezistența superioară, fiind adesea recomandate pentru zonele unde se impune o forță mai mare în procesul de masticație. De altfel, acestea sunt preferate pentru a acoperi dinții cu colorații puternice.

 • Cum se realizează aplicarea fațetelor dentare din zirconiu?

  Procedura începe prin pregătirea minima a dinților. Urmează apoi amprentarea sau scanarea și etapa în care fațetele din zirconiu sunt realizate cu precizie CAD-CAM în laborator. La final, se aplică pe dinți cu ajutorul adezivilor speciali.

programează-te