Fațete dentare Emax: Preț si avantaje

Fațetele sunt tot mai apreciate în domeniul esteticii dentare, oferind pacienților posibilitatea de a-și îmbunătăți aspectul dinților. Grație eforturilor și implicării specialiștilor din domeniu, în drumul către un zâmbet strălucitor, pacienții noștri se pot îndrepta astăzi spre o soluție modernă și eficientă – fațetele dentare Emax. Descoperă, mai jos, care sunt avantajele oferite de aceste pelicule subțiri de ceramică, dar și care este prețul unui zâmbet impecabil.

Ce sunt fațetele Emax?

Ce sunt fațetele Emax?

Pentru că aspectul fizic are o importanță deosebită în viața socială, tot mai mulți pacienți optează pentru fațete dentare. Așa cum spuneam mai sus, una dintre cele mai populare recomandări în acest sens este reprezentată de fațetele Emax – foițe subțiri de material integral ceramic, care se lipsesc pe suprafața frontală a dinților cu diferite defecte estetice.

Fațetele dentare Emax sunt realizate din ceramică presată, un material rezistent la presiune, care trece cu brio testul timpului. Acestea sunt create folosind tehnologia modernă CAD/CAM, în așa fel încât să asigure o potrivire exactă și un aspect cât mai natural. Dacă optezi pentru fațete Emax, te poți bucura de un zâmbet așa cum ai visat: perfect aliniat, fără colorații inestetice și alte defecte deranjante.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Când sunt recomandate fațetele Emax?

Există mai multe tipuri de fațete dentare, toate fiind recomandate pacienților (adulți) care au nevoie de o îmbunătățire considerabilă a aspectului, dar și funcționalității dinților. Fațetele Emax pot fi o opțiune potrivită pentru persoanele care se confruntă cu:

 • Dinți pătați sau decolorați;
 • Dinți fisurați;
 • Dinți ciobiți;
 • Dinți cu spațieri;
 • Dinți cu formă neregulată.

Programează chiar acum o primă consultație! În cadrul clinicii noastre, vom analiza cu atenție cazul tău și îți vom propune un plan personalizat de tratament.

Procesul de aplicare al fațetelor Emax

Procesul de aplicare al fațetelor Emax cuprinde mai multe etape:

 • Consultația inițială: Programezi o vizită la clinică, discutăm despre așteptările tale, analizăm situația și îți propunem cea mai bună alternativă pentru zâmbetul tău.
 • Pregătirea dinților: Înainte de aplicare, se va îndepărta un strat foarte mic de smalț (0.2 – 0.5 mm) și se va scana pentru realizarea fațetelor Emax. Se pot aplica fațete temporare pentru protejarea dinților naturali.
 • Amprentarea: Se face o scanare  precisă a dinților pregătiți pentru a asigura o potrivire perfectă a fațetelor dentare;
 • Proba și ajustările finale: Odată finalizate, vom efectua o verificare meticuloasă pentru a confirma că fațetele au exact culoarea, forma și dimensiunea dorite. Eventualele ajustări necesare vor fi făcute în această etapă.
 • Cimentarea: Odată ce am ajuns la varianta finala, acestea se cimentează pe dinții naturali cu ajutorul adezivilor speciali.

La final, se vor face mici ajustări, dacă este cazul. Astfel, noul tău zâmbet va fi unul natural, dar și 100% fermecător.

Avantajele fațetelor Emax

Fiecare fațetă din ceramică aduce zâmbetului tău numeroase avantaje. Iată care sunt principalele beneficii oferite de fațetele dentare Emax:

 • Aspect natural: Fațetele Emax sunt translucide și ultra-subțiri;
 • Durabilitate: Pentru că sunt realizate din ceramică presată, fațetele Emax sunt rezistente la uzura zilnică. Nu trebuie să-ți faci griji în privința ciobirii, dar este important să ai grijă de zâmbetul tău, eliminând orice risc de fracturare;
 • Rezistență la pete și alte colorații inestetice: Cu o îngrijire corespunzătoare, te poți bucura de un zâmbet strălucitor pentru o perioadă îndelungată. Fațetele Emax nu se pătează și nu se decolorează. Evită totuși consumul excesiv de cafea sau vin roșu;
 • Nu necesită șlefuire excesivă: Pentru a aplica fațetele dentare Emax, se îndepărtează o cantitate minima de smalț, ceea ce înseamnă o alterare minimă a dinților naturali;
 • Rapiditate în execuție: Pacienții se pot bucura de un zâmbet frumos și sănătos într-un timp cât mai scurt.

Dezavantajele fațetelor Emax

Spuneam mai sus că pentru aplicarea fațetelor Emax, este necesară o pregătire minimă a dinților, prin îndepărtarea unui strat foarte subțire de smalț. Cu toate acestea, grație noilor tehnologii, fațetele Emax păstrează o atitudine conservatoare față de dinții naturali și este destul de greu să încadrăm acest aspect la capitolul dezavantaje. În plus, rezultatul final vorbește de la sine: o zâmbet frumos și strălucitor.

Este important să cunoști și un alt aspect legat de fațetele Emax. Imediat după procedură, se poate instala o senzație de disconfort și poate apărea o ușoară sensibilitatea dentară. Nu-ți face griji! Sunt reacții temporare, care dispar, de regulă, după câteva zile.

Care este media de viață a fațetelor dentare Emax?

Care este media de viață a fațetelor dentare Emax?

E firesc să visezi la un zâmbet demn de covorul roșu și să te bucuri de rezultatul final cât mai mult timp, dar aici intervine igiena orală. Îngrijite corespunzător, fațetele Emax pot rezista mai bine de 10 ani. Așa se face că nu vorbim doar despre o procedură estetică, ci și despre una durabilă. Reține că fațetele pot fi înlocuite dacă se fisurează sau prezintă în timp alte urme de deteriorare. În astfel de situații, îți recomandăm să programezi cât mai rapid o vizită la clinică!

Cum se îngrijesc fațetele dentare Emax?

Îngrijirea fațetelor dentare Emax nu se diferențiază cu nimic față de îngrijirea corectă a dinților naturali. Dacă vrei să te bucuri pe termen lung de noul tău zâmbet, asigură-te că ai în vedere cele 3 reguli esențiale:

 • Igienă orală adecvată: cu periaj de două ori pe zi, ață dentară, duș bucal și apă de gură;
 • Vizite regulate la stomatologie: la fiecare 6 luni pentru o bună sănătate orală;
 • Evită presiunea excesivă: Deși sunt cunoscute și pentru rezistență, se recomandă să nu folosești dinții într-un mod inadecvat.

La fel trebuie să procedeze și pacienții care au optat pentru fațete din zirconiu.

Prețul fațetelor Emax

Dacă ești în căutarea celor mai bune fațete Emax cu preț competitiv, atunci te așteptăm la LLL Dental. În cadrul clinicii noastre, o fațetă dentară IPS e.max costă 1800 RON, iar costul final variază în funcție de numărul de fațete necesare.

Întrebări frecvente

 • Cât timp durează procedura de aplicare a fațetelor dentare Emax?

  Întregul proces se poate împărți în mai multe vizite la cabinet, iar procedura propriu-zisă poate varia ca timp, în funcție de numărul fațetelor care urmează să fie aplicate.

 • Este o procedură dureroasă?

  Probabil că te-ai gândit la durere imediat ce ai citit despre etapa de pregătire a dinților naturali. Nu trebuie să te îngrijorezi! Întreaga procedură se realizează sub anestezie locală.

 • Cum se cimentează fațetele dentare Emax?

  Cimentarea fațetelor dentare se realizează cu ajutorul unor adezivi speciali, doar după ce s-au îndepărtat reziduurile de pe dinții naturali. Și fațetele se pregătesc inițial, fiind curățate și gravate cu acid fluorhidric.

programează-te