Implant Megagen

Cea mai importantă realizare în domeniul stomatologiei este posibilitatea de a înlocui dinții lipsă. Cine s-ar fi gândit, cu mulți ani în urmă, că tehnologia va evolua atât de mult încât dinții realizați în laborator să fie complet funcționali și, de cele mai multe ori, cu mult mai estetici față de cei naturali? 

Este adevărat că implantul dentar nu este doar o soluție estetică, ci o soluție care îți poate ușura viața, contribuind la corectarea masticației. Din acest motiv, tot mai mulți oameni ajung pe scaunul medicului stomatolog pentru a-și recâștiga zâmbetul de altădată. În plus, datorită evoluției constante, pacienții vor avea întotdeauna posibilitatea de a alege dintr-o paleta diversă de modele disponibile pe piață. Unul dintre acestea este implantul Megagen. Înainte de a descoperi care sunt particularitățile acestuia, trebuie să înțelegi un aspect deosebit de important: implantul dentar trebuie ales doar la recomandarea medicului.

Despre compania si implanturile dentare Megagen

Despre compania si implanturile dentare Megagen

Megagen este unul dintre cei mai cunoscuți producători de implanturi dentare, un producător care furnizează produsele sale în clinicile din întreaga lume. Compania sud coreeană și-a câștigat simpatia medicilor, dar și pacienților datorită calității premium, implanturile realizate cu ajutorul tehnologiei Xpeed oferind durabilitate crescută și osteointegrare rapidă. În ceea ce privește cele mai cunoscute modele realizate în laboratorul acestora, putem aminti implantul megagen anyridge și implantul megagen anyone.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
 • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Când este recomandat un implant dentar Megagen?

În general, pacienții optează pentru tratamente cu implant dentar pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți pierduți din diferite motive. Materialele folosite de specialiștii din Coreea sunt cunoscute pentru calitatea superioară, întreaga procedură fiind una simplă și ușor de suportat. Astfel, acest tip de implant este potrivit celor care își doresc să-și rezolve problemele dentare, optând pentru o soluție rapidă și eficientă.

Pe de altă parte, costurile pentru astfel de proceduri sunt destul de ridicate. Astfel, dacă nu ai ajuns în situația în care să-ți pierzi dinții, ci aceștia sunt doar deteriorați, ai putea lua în calcul și alte opțiuni. Întreabă-ți medicul stomatolog dacă poți restaura dantura cu ajutorul unor coroane dentare.

Avantajele si caracteristicile implantului Megagen

Dacă ar fi să discutăm despre avantajele implantului Megagen, cel mai probabil, am pune pe primul loc designul inovator (design s-line), apoi tehnologia folosită de specialiștii coreeni. Pe de altă parte, există și alte beneficii notabile, precum:

 • 1

  Stabilitate și conexiune puternică;

 • 2

  Implant realizat din aliaj de titan pur;

 • 3

  Procedură minim invazivă, fără deteriorări ale gingiei sau nivelului osos;

 • 4

  Inserare rapidă și ușoară.

Tipuri de implant Megagen

E interesant și faptul că Megagen a dezvoltat o serie de implanturi potrivite pentru nevoile diverse ale pacienților. Iată care sunt acestea:

 • Sistemul AnyRidge / Implantul Megagen AnyRidge – Este cel mai cunoscut implant din gama Megagen, un implant îmbogățit cu ioni de calciu, care oferă o stabilitate crescută, chiar și în cazul pacienților cu densități osoase scăzute. Implantul are un design conic, cu un diametru central redus, ceea ce face ca intervenția să fie ușor de suportat;
 • Sistemul AnyOne / Implantul Megagen AnyOne – O altă variantă de top din categoria Megagen, AnyOne oferă o gamă diversificată de dimensiuni, potrivite pentru orice tip de creastă;
 • AnyOne OneStage – În acest caz, vorbim despre o intervenție care se poate realiza într-o singură etapă, oferind o stabilitate excelentă, indiferent de nivelul de densitate osoasă;
 • MiNi – Acesta este un sistem de implanturi potrivit pentru spațiile reduse din zona frontală;
 • Palatale – Sistemul implanturilor Palatale stabilizează protezele totale maxilare, menajând creasta, fiind o intervenție minim invazivă.
Care este media de viață a implanturilor Megagen?

Care este media de viață a implanturilor Megagen?

Cel mai important avantaj al implanturilor dentare este oferit de rezistența și durata de viață extinsă. Dacă, în mod general, un implant Megagen poate rezista chiar și peste 30 de ani, sunt oameni care se pot bucura de noul lor zâmbet pentru tot restul vieții. Sigur că aici intervine și o stare de sănătate bună, dar și o atenție deosebită acordată îngrijirii și igienei orale. De altfel, trebuie să știi că, indiferent de producător, odată inserat, implantul are nevoie de o îngrijire atentă, iar vizitele regulate la stomatologie vor deveni o prioritate pentru pacienții care își doresc să se bucure cât mai mult timp de noii dinți. Astfel, fie că vorbim despre implantul Megagen, despre implantul dentar Bredent sau orice alt tip de implant, media de viață poate fi prelungită doar prin menținerea rutinei de îngrijire.

Prețul implanturilor Megagen

În ceea ce privește costurile, acestea pot varia în funcție de tipul de implant folosit. Megagen Anyridge, de exemplu, este cunoscut ca fiind cel mai scump, făcând parte din categoria premium, alături de alte produse de pe piață, precum Implantul dentar Straumann. Concret, prețul poate porni de la 2400 de lei, dar poate fi ușor diferit de la o clinică la alta. De altfel, este important să înțelegi că un implant Megagen cu preț considerabil nu îți poate garanta o rezistență îndelungată. Fiecare pacient are particularități diferite. Din acest motiv, tipul de implant potrivit nevoilor tale va fi stabilit alături de medicul specialist.

Dr. Claudiu Lupascu
Disclaimer: Cum alegeți corect un tip de implant

Vă propun să priviți alegerea tipului de implant ca pe o decizie 100% medicală. La LLL Dental, medicii fac o recomandare doar după ce au o imagine completă asupra problemei pe care o are pacientul. Sănătatea dumneavoastră nu este negociabilă. Medicul trebuie să vă propună doar soluții potrivite cazului dumneavoastră. Fără o opinie medicală adecvată situației în care vă aflați la momentul consultului, informațiile din această pagină au un rol strict orientativ.   (Dr. Claudiu Lupascu)

programează-te