Estetica dentara

Cu totii ne dorim acel zambet perfect, cu dinti albi, stralucitori si drepti. De multe ori insa, avem nevoie de putin ajutor pentru a-l obtine. Aici intervine estetica dentara, acel domeniu al stomatologiei multumita careia pacientii nostri pot avea zambetul pe care si-l doresc.

dinti frumosi estetica dentara
Estetica dentara este structurata de reguli dar desavarsita de simtul artistic, de inclinatia catre frumos a specialistilor in stomatologie estetica. Rezultatele ei sunt un produs interdisciplinar. In clinica noastra medicul stomatolog specializat in estetica dentara are si rolul de coordonator al echipei complexe.
femeie fericita la clinica dentara

Ce este estetica dentara?

Estetica dentara se ocupa de tot ceea ce tine de aspectul dintilor si al gingiilor, de la culoarea pana la forma acestora. 

Pentru a se obtine rezultatele dorite, sunt folosite o varietate de proceduri,  de la cele mai simple tehnici de albire a dintilor pana la lucrari protetice produse in laborator, cum sunt fatetele din ceramica, coroanele din ceramica integrala, portelan pe suport de zirconiu etc. Aplicarea de aparate ortodontice pentru a aduce dintii in pozitii corecte, estetice, pe arcada este o metoda prin care se obtine echilibru in aspectul dintilor.

Estetica dentara este in continua evolutie si vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu tehnologii noi de cosmetizare a surasului. Analize si simulari digitale ale posibilelor variante ajuta foarte mult in previzualizarea rezultatelor astfel incat pacientul poate sa obtina de la primele intalniri cu medicul specialist in estetica dentara o imagine digitala a viitorului zambet.

Ce tipuri de tratamente de estetica dentara sunt disponibile la LLL Dental?

Pentru a obtine dinti frumosi este necesar sa se inceapa cu o igienizare corecta (detartraj). Abia apoi se va trece la tehnici de albire a dintilor sau de acoperire a lor cu diferite tipuri de lucrari.

Albirea dentara

Albirea dintilor este una dintre procedurile cele mai cautate de acei pacienti ce isi doresc un zambet stralucitor, demn de invidiat. Pe piata exista o multime de produse ce promit dinti mai albi, dar cea mai eficienta, durabila si rapida metoda de a-i si obtine este o vizita la medicul dentist. 

Prin aceasta procedura, culoarea dintilor se poate deschide cu cateva nuante, insa rezultatele depind de gradul de ingalbenire a danturii. De asemenea, cat timp se vor mentine rezultatele depinde de fiecare pacient in parte. In cazul persoanelor care fumeaza si consuma vin rosu, cafea, ceai ori alte lichide si alimente ce pot pata dintii, efectul de albire nu va dura atat de mult. 

Sunt mai multe tipuri de tratamente de albire a dintilor. Unul dintre acestea consta in aplicarea unui gel de albire pe suprafata dintelui si activarea acestuia cu ajutorul unei lampe speciale. O alta metoda consta in realizarea unui mulaj al dintilor pacientilor si confectionare in laboratorul dentar a unei gutiere in care va putea fi aplicat gelul de albire. Aceasta va fi purtata zilnic, timp de cateva ore, pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Fatetele dentare

Pacientii care isi doresc un rezultat mai spectaculos pot opta pentru fatetele dentare

Sunt structuri de portelan foarte subtiri realizate in laboratorul de tehnica dentara ce vor fi lipite pe suprafata dintilor, dandu-le astfel un aspect estetic mult imbunatatit. In estetica dentara, fatetele pot da un aspect placut dintilor frontali prin umplerea spatiilor interdentare, fiind foarte eficiente in cazul dintilor cu discromii si usoare malpozitii. 

Acestea pot rezista chiar si 10 ani, in functie de materialul din care sunt realizate, motiv pentru care pot fi considerate o investitie foarte buna.

Implant dentar

Implanturile dentare sunt dispozitive sub forma de surub folosite pentru a inlocui radacina unui dinte ce a fost pierdut. Rolul lor este acela de a sustine acele lucrari ce vor inlocui dintii lipsa. Cel mai adesea, acestea sunt realizate din titan, un material ce va fuziona cu osul maxilarului, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a se deplasa. 

Coroanele dentare

Coroanele dentare sunt lucrari folosite pentru a proteja, acoperi si restabili forma dintilor. Pot fi realizate din diverse materiale, metale, portelan, rasina si ceramica, iar de obicei nu necesita o ingrijire speciala, in afara, bineinteles, de o buna igiena orala.

Coroanele de ceramica pe suport de zirconiu ocupa un loc important in estetica dentara, fiind atat fizionomice, cat si rezistente in timp.

Care sunt beneficiile tratamentelor de estetica dentara?

Nu este un secret faptul ca zambetul este foarte important in infatisarea generala a oricarui om. 

Fiecare pacient care se adreseaza serviciului de estetica dentara are propriile dorinte si sperante legate de modificarea imaginii. Ele sunt foarte importante pentru medic deoarece devin baza de plecare in planul de tratament. Comunicarea deschisa dintre pacient si medicul specialist in estetica dentara creeaza premisele unui rezultat pozitiv, care va satisface asteptarile pacientului.

Acest rezultat schimba viata pacientilor in bine, le reda increderea si ii face mai multumiti de propria imagine, mai fericiti.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Care sunt preturile pentru tratamentele de estetica dentara?

Pretul tratamentelor de estetica dentara vor varia in functie de procedura aleasa si vor fi influentate de calitatea materialelor folosite.

Tarifele percepute la LLL Dental pot fi consultate aici.

De ce sa alegi serviciile de estetica dentara de la LLL Dental?

Estetica dentara este structurata de reguli, dar desavarsita de simtul artistic, de inclinatia catre frumos a specialistilor in stomatologie estetica. Rezultatele ei sunt un produs interdisciplinar. Tocmai de aceea, in clinica noastra, medicul stomatolog specializat in estetica dentara are si rolul de coordonator al echipei complexe. 

Pacientii nostri pot sa fie siguri ca, de la prima si pana la ultima vizita, confortul si nevoile lor vor fi pe primul loc Dispunem de toate dotarile necesare pentru a le putea oferi acestora o gama larga de servicii stomatologice, fie ca este vorba de un adult ori de  

O dantura estetica are dintii drepti, aliniati, simetrici, proportionati corect si de o culoare alba, naturala, in concordanta cu varsta pacientului. Daca aceste caracteristici nu sunt prezente in mod natural, pot fi obtinute cu usurinta cu ajutorul tratamentelor de estetica dentara ce pot fi realizate la clinica noastra stomatologica din Bucuresti.

programează-te