Implant Bredent

Știai că o dantură sănătoasă poate contribui la crearea unui stil de viața armonios? Pe lângă starea generală de bine și posibilitatea de a te bucura de alimentele preferate, un zâmbet frumos poate fi un principal avantaj în viața cotidiană. Din păcate, există foarte multe persoane care se confruntă cu diferite probleme în acest sens, inclusiv cu pierderi precoce ale dinților. Pe de altă parte, odată ce conștientizezi că ai nevoie de ajutor specializat, soluțiile nu vor înceta să apară.

Cei mai norocoși dintre pacienții cu probleme, pot opta pentru diferite coroane dentare – soluții eficiente pentru a reconstrui dinții afectați. Pe de altă parte, există și situații în care o simplă coroană nu îți poate readuce zâmbetul de altădată. Aici intervine rolul implantului dentar. Astfel că, o principală opțiune a pacienților de orice vârsta este implantul Bredent.

Implanturi Bredent – concepte terapeutice moderne

Implanturi Bredent – concepte terapeutice moderne

Bredent Group este o companie cunoscută la nivel mondial pentru performanțele oferite medicinii dentare, prin crearea unor implanturi de înaltă calitate, dar și prin crearea unor concepte terapeutice inovatoare. Compania de origine germană, prezentă pe piață de mai bine de 40 de ani, produce implanturi din materiale biocompatibile, precum: titan și zirconiu. Deși produsele oferite de Bredent sunt recunoscute pentru caracterul durabil, este esențial să te consulți cu medicul înainte de a decide ce tip de implant dentar se potrivește cu nevoile tale.

4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Când este recomandat un implant dentar Bredent?

Pentru a completa ceea ce ai citit mai sus, tipul implantului dentar trebuie ales la recomandarea medicului. În acest sens, un implant dentar Bredent poate fi o opțiune pentru pacienții care se confruntă cu diferite probleme, precum:

 • Înlocuirea unuia sau mai multor dinți;
 • Înlocuirea tuturor dinților;
 • Susținerea protezei dentare;
 • Înlocuirea rădăcinilor care și-au pierdut funcționalitatea;
 • Estetică dentară.

Implant Bredent: caracteristici și avantaje

Implantul Bredent este cunoscut datorită calității superioare, fiind potrivit atât pentru reconstruirea unui singur dinte, cât și pentru a crea o întreagă arcadă dentară, estetică și complet funcțională. Acesta este apreciat mai ales pentru că se integrează rapid în os, în timp ce oferă stabilitate întregii lucrări. De altfel, principalele avantajele ale implantului Bredent sunt:

 • 1

  Intervenție rapidă;

 • 2

  Recuperare rapidă;

 • 3

  Ușor de integrat, având un număr redus de componente;

 • 4

  Varietate de modele, realizate după tehnicile specialiștilor germani;

 • 5

  Reducerea pierderilor osoase;

 • 6

  Stabilitate;

 • 7

  Durabilitate;

 • 8

  Aspect estetic plăcut.

Pe de altă parte, există și alte opțiuni demne de luat în calcul, opțiuni care îți pot oferi aceleași avantaje și caracteristici de top. Un bun exemplu în acest caz poate fi și implantul dentar Straumann, produs de compania elvețiană cu același nume.

Tipuri de implant Bredent

Ești curios să afli care sunt tipurile de implant Bredent? Iată o listă cu tehnologiile oferite de experții germani:

 • Implant dentar Bredent narrowSKY – soluția optimă pentru tratarea spațiilor înguste, dar și pentru restaurarea punților în maxilarele atrofiate;
 • Implant dentar Bredent blueSKY – un implant stabil, realizat din titan, care se integrează atât în osul natural, cât și în cel artificial;
 • Implant dentar Bredent classicSKY – un implant care se deosebește prin design și funcționalitate, fiind potrivit mai ales pentru crestele alveolare neuniforme;
 • Implant dentar Bredent copaSKY – fiind un implant de dimensiuni reduse, ultra-scurt, conform fișei de descriere a producătorului, acesta este utilizat pentru refacerea crestelor alveolare late și plate;
 • Implant dentar Bredent whiteSKY– implant dentar realizat din dioxid de zirconiu, care oferă o bună stabilitate, dar și o culoare intensă;
 • Implant dentar Bredent Mini Sky – implant dentar cu diametru mic, dar extrem de rezistent, oferind posibilitatea de a trece rapid și ușor prin intervenția de aplicare.
Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Implantul Bredent este folosit și în tehnica dinților ficși în doar 24 de ore. O tehnică despre care ai auzit, cu siguranță. Astfel, sistemul de implanturi Bredent SKY Fast and Fixed se bucură de popularitate datorită inserării unui număr redus de implanturi – 4 la nivelul mandibulei și 6 la nivelul maxilarului. Procedura prin care se realizează prinderea implantului se numește osteointegrare, făcând referire la crearea unei legături puternice între os și noile implanturi.

Media de viata a implanturilor Bredent

În general, implanturile dentare sunt concepute pentru a rezista o perioadă îndelungată, de aici și costul ridicat al acestor lucrări. Ca și în cazul implantului dentar Megagen, durata de viață poate fi crescută cu ajutorul unei igiene orale corespunzătoare. Astfel, pacienții se pot bucura de noul zâmbet chiar și pentru mai bine de 20 de ani.

Prețul implanturilor Bredent

În ceea ce privește costurile, trebuie să știi că acestea pot să difere în funcție de modelul ales, dar și de ofertele clinicilor. În general, un implant Bredent (fără bont protetic sau coroană pe implant) cu preț optim se situează în jurul valorii de 500 de euro, dar trebuie să știi că vorbim despre o sumă de pornire, aplicată pentru un singur dinte. 

Așadar, implantul dentar reprezintă o soluție ideală, estetică și complet funcțională pentru pacienții care își doresc să zâmbească din nou, fără să-și pună bariere. Totuși, înainte de a ajunge pe scaunul medicului stomatolog, va trebui să ai în vedere că tipul de implant potrivit ție nu este neapărat și cel potrivit pentru nevoile altor pacienți. Astfel, în urma consultației, vei stabili împreună cu medicul, care este cea mai accesibilă variantă pentru zâmbetul tău.

Dr. Claudiu Lupascu
Disclaimer: Cum alegeți corect un tip de implant

Vă propun să priviți alegerea tipului de implant ca pe o decizie 100% medicală. La LLL Dental, medicii fac o recomandare doar după ce au o imagine completă asupra problemei pe care o are pacientul. Sănătatea dumneavoastră nu este negociabilă. Medicul trebuie să vă propună doar soluții potrivite cazului dumneavoastră. Fără o opinie medicală adecvată situației în care vă aflați la momentul consultului, informațiile din această pagină au un rol strict orientativ.   (Dr. Claudiu Lupascu)

programează-te