Laser dentar Epic Biolase

Laser dentar sau Lumina Amplificata prin Stimularea Emisiei de Radiatii este o tehnologie incorporata in tratamentele stomatologice care aduce un plus de eficienta, un timp redus de tratament si confort atat pacientului cat si medicului stomatolog.

biolase epic

de 3 generatii, cream zambete sanatoase

cele mai noi tehnologii si proceduri

garantie pentru fiecare lucrare

 

Versatilitatea sistemului Laser ii permite medicului sa il foloseasca intr-o gama larga de aplicatii cum ar fi:

  • in parodontologie, in tratamentele afectiunilor tesuturilor moi (sterilizarea pungilor parodontale, eliminarea tesutului de granulatie)
  • in tratamente chirurgicale si implantologie este folosit ca bisturiu fara sangerare (gingivoplastii – remodelarea gingiei, frenectomii)
  • in estetica dentara (albiri, indepartarea pigmentarii gingivale)
  • in endodontie la sterlizarea canalelor infectate
  • in tratamentul aftelor bucale, in tratamentul herpesului labial dar si in altele. Totodata acest laser dentar poate fi folosit la copii si in tratamentele femeilor insarcinate.

Proprietatea Laserului de a penetra in profunzime tesutul tratat la o anumita lungime de unda ii permite acestuia sa efectueze o sterilizare optima a zonei vizate ceea ce ofera un plus de siguranta si confort in evolutia tratamentului. Utilitatea acestei functii devine evidenta mai ales in parodontologie  in tratamentul afectiunilor Tesutului Parodontal si mai ales in sterilizarea eficienta a pungilor parodontale adanci si greu accesibile.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare