O SPERANȚĂ

La aproape un an de la începerea pandemiei societatea are o speranță: vaccinul.

Dacă în tot acest timp v-ați pus problema dacă ar trebui să purtați mască în prezența acelor membrii ai familiei cu care locuiți, dacă este indicat să împărțiți aceeași masă, aceeași canapea sau același pahar de apă, dacă ați fost îngroziți de imaginile pe care le-ați văzut la știri referitoare la situația din spitale, dacă ați ezitat să mergeți la controalele medicale necesare tocmai din cauza acestei situații, atunci cu siguranță vedeți cu speranță acest vaccin. Cu îngrijorare dar cu speranță că prin el ne vom recăpăta normalitatea.

Pandemia ne-a făcut mai tăcuți, mai speriați, ne-a accentuat anxietatea și sentimentul de singurătate, ne-a izolat de familii, prieteni și colegi. Ne-a pus pe toți în fața unor provocări absolut neașteptate și ne-a făcut să ne reevaluăm poziția și așteptările. Dar am și învățat extrem de multe lucruri despre noi și despre limitele noastre. Am găsit noi moduri de comunicare, de lucru și de socializare, am descoperit că putem participa la o lecție, la un concert sau la un spectacol și online, am învățat să apreciem lucrurile simple dar profunde precum o plimbare în natură, sau un moment de introspecție, am învățat să ne bucurăm mai mult de zâmbetul bunicilor, chiar dacă de la distanță.

În tot acest timp cu toții ne-am pus speranța în știință, în cercetarea în medicină. Deși timpul a fost scurt, resursele alocate au fost impresionante. Iar rezultatul a venit! Acum ține de noi să oprim răspândirea virusului!

Noi, echipa LLL Dental, am luat decizia de a ne vaccina și de a pune astfel umărul la stoparea răspândirii virusului, conștienți fiind de responsabilitatea pe care o avem față de noi înșine, de familiile noastre și de pacienții noștri. Întreaga echipă a efectuat prima doză a vaccinului și sunt în așteptarea celei de-a doua doze pentru a dobândi imunizarea.

Continuăm cu profesionalism și dedicare misiunea pe care ne-am asumat-o si vom menține aceleași protocoale stricte de prevenție până când imunizarea la nivelul întregii societăți ne va permite revenirea la viața de dinainte de pandemie.

Data articol: 22 ianuarie 2021
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te