Cat Costa Un Implant Dentar- Pretul Unui Implant Dentar

Calitatea unui implant dentar este data de calitatea materialului din care este facut (puritatea titanului), designul acestuia si caracteristicile microscopice ale suprafetei lui.

facilitati de plata

Cat costa un implant dentar reflecta calitatea implantului si a pieselor conexe dar si complexitatea interventiilor chirurgicale care duc la refacerea patului osos receptor si ulterior la  osteointegrare.

Doar materialele de calitate  nu garanteaza reusita, ingredientul secret (stiut de toata lumea) este medicul experimentat. Pe de alta parte fara tehnologie performanta si materiale de calitate impecabila nici un medic, indiferent de cat de bun este,  nu poate obtine rezultate bune in mod predictibil in implantologie, mai ales in domeniul cel mai sensibil, cel al reconstructiei osoase.

AFLA PRETURILE IMPLANTURILOR DENTARE

Nu se poate calcula pretul unui implant dentar fara a se tine cont de toate aceste aspecte. Din aceste motive pretul unui implant dentar poate varia de la un cabinet la altul. Cantariti bine atunci cand comparati cat costa un implant dentar in ofertele diverselor cabinete. In implantologie solutii miraculoase nu exista! Daca pretul unui implant dentar este sensibil mai mic trebuie sa va intrebati de unde se face economia? De la calitatea implantului, a lucrarii, din manopera medicului sau diferenta provine din omisiunea unor componente sau etape ale tratamentului?

Exista variante de tratament scumpe si altele mai ieftine. Noi le prezentam pacientului in detaliu pentru a lua o decizie buna si pentru a  ajunge la o varianta potrivita din punct de vedere financiar, dar si medical. De la extractie pana la cimentarea definitiva a lucrarii pe implant sunt mai multe etape de tratament care au nevoie de  timp de vindecare intre ele. O solutie frecvent folosita este plata in rate a valoarii totale a planului de tratament.

Un alt aspect deosebit de important lagat de cat costa un implant dentar este ca la noi costa… atat cat stabilim la inceputul tratamentului! Un fenomen suparator pentru pacienti consta in aparitia costurilor suplimentare pe parcursul tratamentului. In urma intocmirii unui plan bazat pe cat mai multe informatii relevante, surprizele sunt mai putin probabile. In consecinta,  daca apar costuri suplimentare legate de acest plan de tratament pe parcursul derularii lui acestea sunt suportate de noi.

Pana la urma, cat costa un implant dentar? Pentru unii mult, pentru unii putin. Pentru toti pacientii nostri costa DOAR  atat cat este nevoie pentru a avea un zambet frumos si sanatos!

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Oferta

15% discount pentru planurile de tratament stabilite și achitate integral, în avans în perioada 08.07 - 31.08.2022

Contacteaza-ne