POVESTEA CLINICII LLL DENTAL

echipa stomatologi

Tehnologia si stiinta progreseaza spectaculos de la un an la altul. Dar problemele  pacientilor si nevoile lor emotionale raman in mare aceleasi ca si acum 70 de ani. De aceea este important sa stii cum sa-i tratezi, nu doar la nivelul afectiunii medicale, ci si la nivel uman, sufletesc. Aceasta arta a interactiunii umane pozitive este ceva ce am invatat  si perfectionat in timp in familia noastra in cei  peste 70 de ani de ani de traditie in stomatologie a celor trei generatii de medici dentisti ce ne reprezinta.

Povestea familiei noastre legata de stomatologie incepe la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, intr-o vila micuta din Cotroceni unde Mariana Bucurescu,  medic generalist cu specializare in stomatologie hotaraste sa infiinteze un cabinet particular in casa in care locuia. Scaunul stomatologic avea o piesa pentru frezele cu  care curata dentina alterata care se punea in miscare folosind o pedala. Sterilizarea se facea prin fierberea instrumentelor. Pacientii asteptau in sufragerie. Relatia intre medic si pacient nu putea fi decat foarte personala.

Acum putem face lucruri pe care acum 20 de ani nu credeam ca se pot face. Discipline, tehnici, tehnologii noi vin si in dorinta lor de a se impune, tind sa stearga cu buretele avantajele si meritele tehnicilor anterioare. Adevaratul progres insa vine din realizarea echilibrului intre valorile certe ale trecutului si puterea tehnologiilor moderne. Aceasta filosofie ne conduce in practica de zi cu zi.

Aflati povestea noastra in cel mai nou numar al revistei Forbes si online: http://www.forbes.ro/articles/forbes-small-business-stomatologia-ca-afacere-de-familie-48573

Dr. Claudiu Lupascu medic specialist in Implantologie, Parodontologie, Stomatologie Generala, Radiodiagnostic Dentar,
Data articol: 27 octombrie 2015
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te