Piezochirurgie – Bucuresti

Manevrele chirurgicale  piezoelectrice in sfera osoasa reprezinta o noua tehnica creata special pentru a depasi limitarile legate de precizie si siguranta ale instrumentelor  clasice.

instrumente piezochirurgie

Aparatele de piezochirurgie sunt capabile sa realizeze  inciziii  selective ale tesutului osos. VARIO SURGERY  taie in os cu ajutorul microvibratiilor ultrasonice, microprecizia acestui aparat permite un control complet asupra interventiei chiar si atunci cand se lucreaza in apropierea unor formatiuni anatomice delicate.

PIEZOCHIRURGIE-VARIO SURGERY

Selectivitatea piezochirurgiei consta in faptul ca poate realiza osteotomie (taie osul) dar fara sa afecteze tesutul moale.  Aceasta caracteristica este esentiala in ridicarea membranei sinusale de pe planseul sinusului in  timpul manoperei de sinus lifting. In timpul interventiei asistate de  aparatul de piezochirurgie Vario Surgeryserul fiziologic steril este eliminat continuuin plaga. Acesta raceste si spala, creste vizibilitatea dar realizeaza si activarea proceselor de coagulare.

PIEZOCHIRURGIE-REGENERAREA OSULUI SI GINGIEI

Testele au demonstrat ca trauma generata de ultrasunete este minima, deci vindecarea osului este mai rapida, regenerarea osului si a gingiei din zona incizata cu ultrasunete se face rapid, acestea au o culoare normala, uniforma si cu edem redus sau absent.  Aceste caracteristici recomanda ultrasunetele  pentru confortul sporit al pacientului si mai ales pentru o recuperare  postoperatorie mai usoara.
Ansele  acestui aparat sunt  ascutite, diamantate sau cu suprafata fina pentru o incizie sigura  pentru a realiza incizii in apropierea structurilor anatomice sensibile.

PIEZOCHIRURGIE-RECOLTAREA DE GREFE OSOASE SI AUGMENTARE

Cu ajutorul piezochirurgiei se pot recolta grefe osoase necesare manoperelor de augmentare osoasa aceluiasi pacient, acest tip de os fiind cel mai usor acceptat de catre organism.
La LLL Dental abordam astfel manopere de mare fineţe minimalizand riscurile asociate de exemplu, repoziţionarea de nerv alveolar inferior, sinus lifting intern sau extern, recoltarea de grefe osoase. Tehnologia Hi-Tech nu te transforma automat in medic dentist bun, dar daca stii cum s-o stapanesti atunci poti face in mod curent ceea ce acum 15 ani era considerat un  miracol.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii martie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii martie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne