Cand este recomandat implantul dentar?

ustensile dentist

La LLL Dental lucram cu convingerea ferma ca zambetul este cel mai important accesoriu pe care il poate avea o persoana si, totodata, ca zambetul se traduce in incredere in sine si in sanatate. Si stim cu totii cat de importanta este increderea in sine in orice aspect al vietii noastre cotidiene. Dar ce este de facut atunci cand v-ati dori sa zambiti, aveti toate motivele sa o faceti, insa o cauza stomatologica va retine?

Si pot fi nenumarate motive stomatologice care va pot face sa fiti retinut atunci cand de fapt ati vrea sa zambiti din tot sufletul sau, mai mult, poate chiar sa radeti cu gura pana la urechi.

Unul dintre cele mai des intalnite motive este edentatia (lipsa unuia sau mai multor dinti). Este extrem de important sa inlocuiti dintii care lipsesc, intrucat complicatiile locale produse in timp la nivelul dintilor vecini sunt majore: pierderea osului, imbolnavirea articulatiilor mandibulare, etc. Iar solutia pe care noi o recomandam pentru edentatie este implantul dentar, adica un surub din titan introdus direct in os care tine locul radacinii dintelui inlocuit, reprezentand fundatia viitoarelor lucrari protetice.

Tratamentul prin implantul dentar este indicat tuturor pacientilor care nu prezinta o contraindicatie absoluta pentru orice fel de interventie chirurgicala generala sau la nivel osos. Iar varsta nu reprezinta o contraindicatie – tratamentele prin implanturi dentare au devenit indicate si celor care au cel mai frecvent nevoie de ele: batranilor.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care noi recomandam cu incredere implantul dentar oricand situatia permite acest lucru:

 • Lucrarile sustinute de implanturile dentare se simt si arata la fel ca dintii naturali, redandu-va zambetul sanatos si increderea in dumneavoastra.
 • Implanturile dentare nu se cariaza! Va ajuta sa mentineti o igiena sporita, dar va si solicita acest lucru! Intretinerea lor necesita vizite profilactice periodice.
 • Implanturile dentare sunt foarte durabile si rezista multi ani. Mai mult, cu o ingrijire corecta, implanturile dentare pot dura o viata.
 • Ajuta la imbunatatirea considerabila a masticatiei si a vorbirii.
 • Elimina necesitatea tratarii dintilor invecinati bresei edentate care, pentru a sustine o punte (solutia clasica pentru edentatie) trebuie tratati pe canal si preparati.
 • Spre deosebire de protezele dentare, care sunt mobile, implanturile dentare inlatura disconfortul scoaterii si reintroducerii protezei dentare mobile, dar si necesitatea cumpararii la nesfarsit a adezivilor pentru proteze.
 • Desi initial pretul lor poate parea mare, ele sunt avantajoase financiar, reprezentand o investitie pe termen lung.

Va asteptam in clinica noastra pentru a va reda zambetul sanatos si increderea in dumneavoastra!

Dr. Claudiu Lupascu medic specialist in Implantologie, Parodontologie, Stomatologie Generala, Radiodiagnostic Dentar,
Data articol: 12 mai 2014
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
 • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
 • garanție pentru fiecare lucrare
 • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
 • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te