Cat Costa Tratamentul Parodontal cu Laser

In cazul nedorit in care suferi de parodontoza una din variantele de tratament  care ar putea sa te ajute sa pastrezi dintii functionali cat mai multa vreme este tratamentul parodontal cu laser. Cat costa tratamentul parodontal cu laser obtinem adunand costul operatiei propriu-zise cu anumite costuri de care nu toti pacientii stiu!

trusa stomatologica de consultatie

COSTURI IN ETAPA DE DIAGNOSTIC

In stabilirea unui diagnostic complet e nevoie de o consultatie a medicului specialist parodontolog pentru a determina prognosticul fiecarui dinte in parte, pe termen scurt, mediu si lung.

Alaturi de prognostic stabilim care este rezultatul pe care il dorim si ce putem face ca sa-l obtinem! (planul de tratament) COST CONSULTATIE – 100 RON.

In plus pentru diagnostic precis este nevoie:

COSTURI IN ETAPA PRELIMINARA OPERATIEI:

  • Reducere placa bacteriana cu laser – COST – 100 RON
  • Asanarea cavitatii bucale prin detartraj. Pachetul de profilaxie cel mai potrivit este pachetul paro – COST –  450 RON
  • Din pacate exista situatii in care nici un tratament nu poate salva unul sau mai multi dinti . Acestia sunt dintii al caror prognostic este nefavorabil pe termen scurt. Ei vor fi extrasi inainte de operatii. pentru o extractie –  COST 200 RON
  • In aceasta etapa se indeparteaza toate cauzele iritative pentru parodontiu din gura, care pot fi si plombe sau lucrari vechi. Inlocuirea acestora duce la costuri suplimentare.

COSTURI IN ETAPA OPERATORIE:

  • Pentru ca tratamentul parodontal cu laser sa fie eficient este nevoie de curatarea mecanica si cu laser, in intregime a ambelor arcade. Se impiedica astfel contaminarea unor zone tratate de cele netratate. – COST 1500 RON/arcada. Deci 3000 de ron pentru ambele arcade.
  • Marirea sanselor de reusita pe termen mediu si lung se obtine prin adaugarea in pungile si santurile parodontale a unor substante de regenerare tisulara. Acestea refac legaturile dintre tesuturile parodontale si radacinile dintilor. Cea mai eficienta este emdogainul. COST EMDOGAIN –  1500 RON

COSTURI IN ETAPA DE VINDECARE (6 luni)

Dupa operatia parodontala cu laser, urmeaza o perioada de 6 luni de urmarirecontrol si stimulare a vindecarii parodontale. In general necesita control la care se face biostimularea cu laser (100RON) si reducere placa bacteriana (100RON) de doua ori pe luna timp de sase luni pentru ambele arcade. Total 2400 RON

In aceasta perioada se evita total interventiile in care sunt implicate gingiile, inclusiv detartrajele, pentru refacerea ligamentelor parodontale.

CONCLUZIE

In total cat costa tratamentul parodontal cu laser depinde de particularitatea cazului in sine, dar si de modul in care vreti sa va ingrijiti pe parcursul tratamentului. Mi-ar fi placut sa va spun ca aceste costuri sunt optionale, dar … nu e asa!

Sanatatea parodontala este usor de pierdut si greu de obtinut odata ce a fost pierduta!

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii martie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii martie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne