Garanția implantului dentar la clinica LLLDental

garantie implant dentar

Cum ar fi să poți zâmbi din nouă cu bucurie, fără temeri sau insecurități? Cum ar fi să muști dintr-un măr fără durere ori să te bucuri, în sfârșit, de o bătură răcoritoare cu gheață? Nu e deloc plăcut și nici sănătos să îți lipsească unul sau mai mulți dinți de pe arcadă. Odată cu trecerea timpului, osul se poate retrage și, pe lângă problemele digestive sau cele estetice, vor apărea treptat și alte complicații. Azi, implantul dentar este cea mai bună soluție pentru a înlocui dinții lipsă – o alegere care îți poate schimba total viața.

Clinica LLL Dental este aici pentru a-ți oferi zâmbetul la care ai visat. Echipa noastră de specialiști în implantologie este pregătită să-ți ofere soluții de tratament personalizate, sigure, precise și durabile. La clinica LLL Dental implanturile dentare sunt garantate. În cazul extrem de puţin probabil în care organismul respinge un implant in primul an de la inserare, vă puteţi recupera banii cheltuiţi pe implantul respectiv.

Datorită tehnologiilor ultra-moderne și materialelor de calitate superioară, un implant dentar este realizat să reziste chiar și mai bine de 30 de ani, cu anumite condiții. Află, în continuare, care este garanția implantului dentar și cum se aplică.

Garanția oferită de serviciile medicale

Cât rezistă implantul dentar? Spuneam mai sus că poate depăși cu brio chiar și 30 de ani, doar că există anumiți factori care pot reduce considerabil această perioadă. Îi analizăm pe rând și începem cu garanția oferită de serviciile medicale. Astazi, implanturile dentare sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente și biocompatibile, iar tehnica de implantare se bazează pe tehnologiile moderne, care ușurează procesul de lucru, oferind precizie și durabilitate.

Rata de succes este una foarte mare, de aproape 99%. Cu toate acestea, există cazuri în care profesionalismul echipei medicale, materialele de calitate superioară și tehnica de implantare nu sunt susținute de o stare de sănătate corespunzătoare. Bolile cronice, mai ales cele decompensate (diabet, spre exemplu) pot contribui la scăderea duratei de viață a implantului. Și garanția integrării implantului dentar poate fi impactată de o stare de sănătate precară. Pentru a beneficia de rezultate realiste și sigure, pacienții trebuie să prezinte cât mai clar istoricul medical. Sunt anumite boli care pot fi ținute sub control, afecțiuni pentru care se realizează un plan de tratament specific.

garantia implantului dentar

Responsabilitatea pacientului

Durata de viață a unui implant dentar poate fi prelungită cu ajutorul unei diete echilibrate. Responsabilitatea și grija pacientului poate face diferența dintre un caz fericit și unul care se poate confrunta cu diferite complicații pe parcurs.

Obiceiurile vicioase după implantul dentar

Pentru a se integra în os și a fi acceptat de organism, implantul dentar trebuie să treacă un prim test al timpului. Osteointegrarea durează între 4 și 6 luni, iar obiceiurile vicioase pot contribui la eșecul planului de tratament. Excesul de tutun și alcool pot contribui și la scăderea rezistenței în timp, iar motivul este unul cât se poate de simplu: circulația sângelui este puternic influențată de aceste două vicii.

Alimentația după implantul dentar

O dietă echilibrată, bogată în vitamine și nutrienți îți oferă o stare de bine, contribuind atât la sănătatea generală a organismului, cât și la sănătatea dinților. Pe lângă această regulă de aur, pentru a-ți proteja zâmbetul, este recomandat să te ferești de alimentele mult prea crocante și, în mod evident, să nu-ți faci un obicei din a sparge alune sau nuci cu dinții. Evită să-ți rozi unghiile sau să desfaci ambalajele cu dinții. Implanturile dentare sunt rezistente, dar trebuie să ai grijă de ele. Nu pune presiune pe dinți și ferește-te de traumatisme!

Igiena orală după implantul dentar

Există și alte condiții pentru garanția implantului dentar. Vorbim, în continuare, despre rutina zilnică de îngrijire a dinților. E important să-ți creezi câteva reguli de igiena după implantul dentar. Nu trebuie să faci ceva ieșit din comun, dar trebuie să o faci cu mai multă grijă, cu mai multă responsabilitate. Periajul dentar este obligatoriu în fiecare dimineață și seară. Folosește, în plus, apa de gură, ața dentară și dușul bucal. Așa vei elimina și resturile alimentare, cele care nu pot fi îndepărtate cu periuța de dinți. Bacteriile din spațiile interdentare, dar și cele de la nivelul gingiilor pot conduce la apariția infecțiilor.

Controlul stomatologic după implantul dentar

Un zâmbet sănătos se întreține cu responsabilitate. Programează-te la un control stomatologic periodic la fiecare 6 luni! Așa vom putea analiza constant starea de sănătate a gingiilor, rezistența implantului și aspectul lucrărilor protetice. Vom depista în timpul util eventualele probleme, vom interveni rapid și vom prelungi durata de viața a implantului dentar.

Prin urmare, implantul dentar este o soluție durabilă și rezistentă, însă succesul tratamentului trebuie susținut de o îngrijire adecvată. Încearcă să reduci obiceiurile vicioase, optează pentru o dietă echilibrată, periază-ți dinții de două ori pe zi și nu amâna controalele periodice la stomatologie! Garanția implantului dentar ține de experiența medicului, de materiale și tehnica folosită, dar și de atenția pe care pacientul o acordă atât în perioada de recuperare, cât și după, pe tot parcursul vieții.

Data articol: 11 februarie 2024
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te