Digital Smile Design

Digital smile design (DSD) este un concept inovator in planificarea si previzualizarea unui tratament dentar estetic. DSD foloseste principii de estetica  faciala corelate cu reguli de estetica dentara, ale zambetului si gingiilor in functie de fizionomia fiecarui pacient.

zambet frumos

DIGITAL SMILE DESIGN

Digital smile design (DSD) este un concept inovator in planificarea si previzualizarea unui tratament dentar esteticDSD foloseste principii de estetica  faciala corelate cu reguli de estetica dentara, ale zambetului si gingiilor in functie de fizionomia fiecarui pacient.

CULEGEREA DE INFORMATII NECESARE IN DSD

Digital Smile Design presupune o prima sedinta in care facem o serie de poze si luam o amprenta dentara. Ne intereseaza sa surprindem cat mai exact forma dintilor si a gingiei, vizibilitatea lor in timp ce pacientul  vorbeste, rade, zambeste. Este analizata in diferite moduri culoarea si repartitia nuantelor in suprafata dintelui pentru a realiza cat mai frumos dar si functional lucrarea dentara de care aveti nevoie. Defectelor de marime, culoare sau pozitionare le gasim solutia potrivita cu ajutorul Digital Smile Design.
Fotografiile ne ajuta sa realizam studiul cazului si sa gasim designul perfect al zambetului dumneavoastra mai intai virtual, pe computer si ulterior il vom materializa intr-o macheta de ceara.

ETAPA DE LABORATOR IN CADRUL DSD

Medicul va colabora cu tehnicienii dentari din cadrul laboratorului de tehnica dentara. Acesta este situat chiar in incinta clinicii‚ fapt ce favorizeaza buna intelegere a cazului  prin vizualizarea directa a pacientului de catre intreaga echipa.  Se va  obtine un rezultat  optim, care combina rigorile unei lucrari dentare de calitate cu fizionomia dorita de pacient. In cadrul discutiilor ce au loc in jurul problemei estetice vom gasi mai multe solutii pentru dumneavoastra, iar cea mai buna va putea fi pusa in practica.
La urmatoarea sedinta vom aplica peste dintii dumneavoastra o macheta din material compozit care arata noul design al zambetului.

REZULTATUL ESTETIC AL TEHNICII DSD

Veti putea vorbi, zambi  fara sa apara vreo modificare la nivelul dintilor dumneavoastra. Veti pleca din cabinet cu dintii intacti si cu o prezentare foto si video a noului zambet. Astfel puteti previzualiza rezultatul final al lucrarii dentare estetice.
Este necesar sa stim in ce fel doriti sa va modificati aspectul zambetului, pentru ca aceste conditii sa fie luate in calcul la programarea viitoarei dumneavoastra lucrari.
Tehnica DSD- Digital Smile Design doreste sa vina in ajutorul echipei medicale si a tehnicienilor pentru a putea obtine un rezultat estetic pe placul pacientului.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii martie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii martie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne