TRATAMENTUL INVISALINGN

Tratamentul Invisalingn imbina toate calitatile pe care le poti dori de la ortodontie.

Invisalign este o alternativa de tratament ortodontic pentru pacientii care doresc un aparat invizibil, eficient si cu rezultate rapide.

Este vorba de o serie de gutiere realizate din material termoplastic transparent, foarte discret, care misca putin cate putin dintii.

Invisalign are si avantajul confortuluigutierele se indeparteaza in timpul meselor sau cand pacientul se spala pe dinti, fiind mult mai comod de purtat decat aparatele fixe.

Adio bracketi, sarme care impung obrazul!

Primul pas este amprenta sau scanarea intraorala, fotografii de diagnostic orto si radiografii pe baza carora se elaboreaza o simulare pe calculator. Medicul si pacientul pot urmari impreuna modul in care se vor deplasa dintii si rezultatul final. Apoi laboratorul prelucreaza setul de gutiere si le livreaza la cabinet. Numarul gutierelor variaza in functie de complexitatea cazului.

Medicul ortodont instruieste pacientul cum sa poarte gutierele si urmareste in detaliu evolutia tratamentului pana la obtinerea rezultatului dorit.

Consultatia ortodontica este gratuita doar in luna februarie. Tratamentul ortodontic cu sistem Invisalign Full este 4250 euro, iar Tratamentul Invisalign Lite este 3250 euro. De asemenea, luna aceasta oferim 500 euro reducere primilor 5 pacienti care opteaza pentru Tratametul Ortodontic Invisalign.

Data articol: 4 noiembrie 2019
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te