TERAPIA BLUEM

Produsele Blue®m au fost dezvoltate pentru a preveni si a trata problemele parodontale. Se folosesc pentru ingrijirea implanturilor, pentru a grabi si a usura procesul de vindecare a gingiilor inflamate, in tratarea parodontozei, dar si pentru mentinerea sanatatii orale.

Terapia Blue®m este validată clinic. A fost special conceputa de o echipă de specialisti formata din medici implantologi, chirurgi și stomatologi. Produsele din aceasta gama au o concentrație mare de oxigen activ. Secretul consta in eliberarea treptata a oxigenului pe care il au in compozitie. El este un element esential (oxigenul) in aproape toate etapele vindecarii.

     In clinica noastra, gelul cu oxigen activ Blue®m se aplica în pungile parodontale dupa un detartraj, air flow si periaj (adica pe “curat”) si se foloseste complementar Terapiei Parodontale cu Laser LLL. Pentru eficienta tratamentului sunt necesare 6 sedinte saptamanale care constau in pachetul de profilaxie profi (detartraj superficial, periaj, air flow) si aplicarea gelului Blue®m   in pungile parodontale. Costul acestui pachet este de 2400 lei (400 lei/sedinta).

Data articol: 28 iunie 2019
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Oferta

15% discount pentru planurile de tratament stabilite și achitate integral, în avans în perioada 08.07 - 31.08.2022

Contacteaza-ne