TERAPIA BLUEM

Produsele Blue®m au fost dezvoltate pentru a preveni si a trata problemele parodontale. Se folosesc pentru ingrijirea implanturilor, pentru a grabi si a usura procesul de vindecare a gingiilor inflamate, in tratarea parodontozei, dar si pentru mentinerea sanatatii orale.

Terapia Blue®m este validată clinic. A fost special conceputa de o echipă de specialisti formata din medici implantologi, chirurgi și stomatologi. Produsele din aceasta gama au o concentrație mare de oxigen activ. Secretul consta in eliberarea treptata a oxigenului pe care il au in compozitie. El este un element esential (oxigenul) in aproape toate etapele vindecarii.

     In clinica noastra, gelul cu oxigen activ Blue®m se aplica în pungile parodontale dupa un detartraj, air flow si periaj (adica pe “curat”) si se foloseste complementar Terapiei Parodontale cu Laser LLL. Pentru eficienta tratamentului sunt necesare 6 sedinte saptamanale care constau in pachetul de profilaxie profi (detartraj superficial, periaj, air flow) si aplicarea gelului Blue®m   in pungile parodontale. Costul acestui pachet este de 2400 lei (400 lei/sedinta).

Data articol: 28 iunie 2019
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te