TERAPIA BLUEM

Produsele Blue®m au fost dezvoltate pentru a preveni si a trata problemele parodontale. Se folosesc pentru ingrijirea implanturilor, pentru a grabi si a usura procesul de vindecare a gingiilor inflamate, in tratarea parodontozei, dar si pentru mentinerea sanatatii orale.

Terapia Blue®m este validată clinic. A fost special conceputa de o echipă de specialisti formata din medici implantologi, chirurgi și stomatologi. Produsele din aceasta gama au o concentrație mare de oxigen activ. Secretul consta in eliberarea treptata a oxigenului pe care il au in compozitie. El este un element esential (oxigenul) in aproape toate etapele vindecarii.

     In clinica noastra, gelul cu oxigen activ Blue®m se aplica în pungile parodontale dupa un detartraj, air flow si periaj (adica pe “curat”) si se foloseste complementar Terapiei Parodontale cu Laser LLL. Pentru eficienta tratamentului sunt necesare 6 sedinte saptamanale care constau in pachetul de profilaxie profi (detartraj superficial, periaj, air flow) si aplicarea gelului Blue®m   in pungile parodontale. Costul acestui pachet este de 2400 lei (400 lei/sedinta).

Data articol: 28 iunie 2019
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii septembrie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii septembrie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne