Terapia Laser – LLL

Invatam continuu si ne straduim sa sporim standardul ingrijirilor in clinica noastra. In consecinta am adaugat recent o  noua procedura de igienizare pentru a preveni afectiunile parodontale.

colaj Biolase tratament dentar albire dinti

Bolile parodontale afecteaza aproximativ 80% dintre adulti si sunt intr-o continua crestere in societatea noastra. Intelegerea acestor afectiuni a crescut semnificativ in ultimii ani. Boala Parodontala este o infectare bacteriana a zonelor/pungilor din jurul dintilor. In prezent tratamentele parodontale includ nu doar indepartarea iritantilor mecanici si a tesutului bolnav (chiuretajul normal) dar tintesc si infectia care a cauzat suferinta parodontala. De aceea va recomandam o decontaminare a dintilor inainte de programarea la igienizare din trei motive:

 

  •  Sa se reduca sau sa se elimine bacteriile. In cursul procesului normal de igienizare multi pacienti au zone care ar  putea sa sangereze, aceasta favorizeaza intrarea bacteriilor din gura in fluxul sanguin  si sa populeze zone slabite din corpul nostru cum sunt valve deteriorate sau sold si genunchi artificial. Noi administram antibiotic anterior acestei proceduri  pacientilor despre care stim ca au afectiuni cardiace sau componente articulare artificiale, pentru a preveni afectarea lor de catre bacterii. Cercetarile arata ca acesti agenti patogeni din cavitatea bucala sunt strans legati de numeroase afectiuni cum ar fi afectiunile cardiovasculare, artrita reumatoida, nou-nascuti cu greutate mica, diabet etc. Orice putem face pentru a reduce incarcatura bacteriana este in interesul pacientilor.
  • Sa prevenim contaminarea incrucisata dintr-o zona a gurii in alta. Decontaminarea reduce riscul de a lua infectia bacteriana dintr-o zona si a o muta in alta.
  • Sa se distruga bacteriile care produc  bolile parodontale inainte ca ele sa produca distrugerea gingiei sau a osului din jurul dintilor.

Decontaminarea cu Laser nu doare si dureaza in mod normal 5-10 minute. Va recomandam cu caldura sa folositi avantajele acestei terapii ca parte a rutinei de igienizare.

Decontaminarea Laser costa 100 lei si nu este acoperita de asigurarile de sanatate. Din pacate compensarea asigurarilor este cam mereu cu un pas in urma tehnologiei de varf nou aparute pe piata de ingrijiri de sanatate.

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii martie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii martie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne