INHALOSEDAREA ESTE SIGURA?

anestezie femeie consult stomatologic

Pacient: Am niste probleme stomatologice si as vrea sa ma tratez, insa imi este foarte frica de orice interventie stomatologica. Ce imi puteti recomanda?

LLL Dental: Este adevarat ca majoritatea pacientilor nu vin la stomatolog din cauza fricii. Inhalosedarea insa ii ajuta pe multi sa isi depaseasca frica de interventiile stomatologice. Acest tip de anestezie are ca scop relaxarea pacientului inainte si in timpul procedurilor stomatologice, folosindu-se un amestec de oxigen cu protoxid de azot (asa numitul gaz ilariant) administrat pe cale respiratorie. Pacientul ramane constient, receptiv, cooperant si se relaxeaza profund.

Este important sa stiti ca inhalosedarea este o metoda sigura, eficienta si bine primita de pacienti. Este total netoxic si se elimina din organism in 2-3 minute la nivel pulmonar. Aceste caracteristici il recomanda atat copiilor, cat si adultilor, ajutandu-i sa-si infranga teama de medicul stomatolog si de tratamentele dentare.

 

 

Data articol: 29 octombrie 2014
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te