CAND FERICIREA STA INTR-UN ZAMBET

cuplu fericit zambind

Zambetul este cel mai sincer mod de expresie a fericirii si a sentimentelor pozitive, insa deseori uitam sa zambim sau pur si simplu evitam sa o facem. Se intampla sa retinem  trairi care ne pot da o clipa de fericire doar pentru ca nu suntem in totalitate multumiti de dantura pe care o avem. Atata timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta”, spunea  William Shakespeare si ar trebui sa avem incredere in cuvintele lui.

Oamenii care zambesc cu toata fiinta lor sunt exprima frumusete si caldura. Zambetul le lumineaza chipul indiferent varsta, de cat de obositi sunt, de problemele pe care le au. Pur si simplu zambesc, iar asta ii face speciali impreuna cu lumea din jurul lor.

Lumea moderna ne impune sa traim intr-o lume dominata de tehnologie, gadget-uri, retele de socializare, facandu-ne sa fim intr-un contact virtual permanent cu cei din jur. Chiar daca in ultimii ani internetul si telefonia ne-au dat posibilitatea sa interactionam cu un cerc mai mare de oameni, asta nu inseamna ca si traim cu intensitate fiecare interactiune. Sigur, zambim la postarile prietenilor, ne bucuram de realizarile lor sau chiar radem copios la bancurile afisate pe “peretii” celorlalti, dar nu raspundem cu aceeasi naturalete atunci cand traim aceste experiente in viata reala. Acesta este momentul in care incep sa se activeze acele bariere cognitive care te fac sa-ti ascunzi zambetul pentru ca nu ar corespunde acelor standarde impuse de media.

Lucrurile se pot schimba. Trebuie doar sa-ti doresti sa zambesti. De estetica si sanatatea danturii tale ne putem ocupa noi. Dispunem de tehnologia si experienta necesara pentru a te face sa-ti recapeti increderea si confortul. Lucram zilnic cu oameni care vor sa zambeasca din nou! Si le suntem alaturi pentru asta. Iar la finalul inca unui an impreuna, stim ca ne-am indeplinit scopul cand nu mai vedem teama de a zambi!

Manager medical, Medic coordonator, Medic stomatolog specialist in: - stomatologie generala - implantologie - estetica dentara
Data articol: 30 decembrie 2013
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii septembrie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii septembrie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne