APARAT DENTAR – MOFT SAU NECESITATE?

estetica dentara zambet frumos

Aparatele ortodontice sunt o necesitate, nu un moft!

A trecut de mult vremea cand aparatele dentare erau privite cu foarte mare reticenta, atat de adulti, cat mai ales de catre copii, care le vedeau chiar ca pe un instrument de tortura. Mai mult, pentru ca in ultima vreme numarul persoanelor care au ales sa foloseasca aparatele dentare a crescut, am ajuns la o alta extrema, aceea in care aparatul dentar poate fi vazut ca un moft.

Adevarul este insa ca aparatele dentare sunt o necesitate, la fel ca orice alta interventie stomatologica, atunci cand iti doresti sa te bucuri de un zambet frumos si sanatos. Si cum stim cat de importanta este prima impresie in societate, ne dorim ca pacientii nostri poata zambi increzatori!

Bineinteles, nu recomandam aparatele dentare decat in anumite situatii sau afectiuni, mai exact atunci cand dispozitia dintilor pe arcade deranjeaza estetic pacientii sau, mai rau, atunci cand aceasta dispozitie impiedica o buna functionare a dintilor.

Concret, aparatul dentar in ortodontie permite rearanjarea dintilor in pozitii noi, fizionomice si fiziologice, cu multiple beneficii, cum ar fi:

  • Aparatul dentar indreapta dintii si asigura o muscatura buna, crescand sansele de a pastra dintii sanatosi mai mult timp.
  • Contribuie, totodata, si la imbunatatirea sanatatii organismului in general.
  • Copii si tinerii care sunt inca aproape de perioada de crestere obtin rezultate spectaculoase cu ajutorul aparatelor dentare.
  • Adultii, desi nu mai cresc, se pot bucura si ei de imbunatatirea zambetului si a muscaturii.

Este important de stiut ca varsta nu este un obstacol pentru un aparat dentar, dintii sanatosi pot fi indreptati la orice varsta. Tratamentul ortodontic este o investitie inteleapta in favoarea sanatatii dintilor, a sanatatii fizice si emotionale.

Sunt diverse tipuri de aparate dentare pentru a veni in intampinarea nevoilor particulare ale fiecarui pacient in parte. Consultati-ne pentru a alege varianta cea mai potrivita de aparat dentar pentru dumneavoastra.

Va asteptam in cabinetul nostru pentru a va oferi un zambet minunat!

Data articol: 17 martie 2014
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te