1 IUNIE ZIUA COPILULUI IN ECHIPA LLL DENTAL

echipa stomatologi si copii veseli

Pentru ca echipa este ingredientul secret care sta la baza succesului nostru, iar investita in angajati este unul dintre cele mai importante angajamente ale noastre, nu ratam nicio ocazie sa le aratam colegilor nostri cat de mult inseamna pentru noi munca depusa de ei si cat de mult apreciem eforturile lor.

Dar, la fel de mult pretuim si echipa extinsa, adica familiile membrilor echipei noastre. Caci, prin povestile frumoase pe care le aducem fiecare dintre noi in clinica zi de zi (despre gradinita, scoala, teme, nazbatii si multe altele), si familiile fac practic parte din echipa noastra.

Asa incat, nu puteam rata o ocazie precum Ziua Copilului pentru a ne reuni si a ne simti bine impreuna, nu-i asa? Vremea capricioasa nu ne-a speriat si duminica, de 1 iunie ziua copilului, ne-am adunat cu mic cu mare, parintii LLL Dental impreuna cu copilasii lor, adica mini-echipa LLL Dental, si am petrecut o zi minunata impreuna.

Printre discutiile despre dinti, pacienti si planuri de tratament ale parintilor (caci este greu sa te desprinzi total de munca, mai ales atunci cand o faci cu pasiune), copilasii LLL Dental s-au jucat de-a piratii impreuna cu animatorii si s-au distrat de minune. Ei s-au imprietenit foarte repede si au inventat rapid o multime de jocuri, dand dovada de multa creativitate si un spirit de echipa iesit din comun, la fel cum parintii lor o fac zi de zi la munca.

De cata distractie am avut parte cu totii – si marea si mica echipa LLL Dental – va puteti convinge din pozele marturie ale evenimentului.

Pana la urmatoarea intalnire a mini-echipei LLL Dental, le uram “La multi ani si dinti tari!” tuturor copiilor!

 

Data articol: 20 iunie 2014
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
  • program extins – luni-vineri, 08-21:30
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te