SANATATEA DENTARA IN 2016- REZOLUTIA ANULUI NOU

colaj foto clinica lll dental

Sanatatea dentara este o parte importanta pentru starea de sanatate generala, intrucat dantura (parte a aparatului masticator) intra in mecanismul care asigura o buna functionare a organismului in general. Starea danturii influenteaza sanatatea generala a organismului, iar intregul organism functioneaza la parametri corecti atata vreme cat dantura este sanatoasa. In caz contrar, organismul sau organele acestuia au de suferit.

Noul An este ocazia pentru a stabili rezolutii care sa ne imbunatateasca sanatatea si nu numai. Indiferent care ar fi rezolutiile stabilite pentru 2016, noi va incurajam sa lucrati pentru a vi le indeplini, iar pentru cele dentare, venim cu cateva informatii care sa va ajute in acest sens:

  1. Imbunatatirea igienei orale. Aceasta ar fi una dintre cele mai simple rezolutii dintre cele din domeniul dentar. Iata cateva reguli generale, perfect valabile in orice tip de periaj: https://llldental.ro/servicii-stomatologice-bucuresti/periuta-de-dinti/
  2.  Adoptarea unui regim alimentar mai sanatos. Un aspect important privind realizarea “rezolutiilor dentare” pe care vi le-ati propus este legat de luarea unor decizii de alimentatie sanatoase, intrucat consumul de alimente si bauturi care contin carbohidrati contribuie la formarea cariilor dentare. Luati in calcul renuntarea la fumat, un obicei vicios extrem de nociv pentru dantura, precum si reducerea consumului de zahar, acesta fiind inamicul dintilor sanatosi.
  3. Imbunatatirea zambetului. Capacitatea de a zambi fara a fi retinuti, fara teama ca am putea fi judecati in functie de elementele negative ale zambetului nostru este de nepretuit. Aici intervine estetica dentara, care are ca scop imbunatatirea aspectului dintilor si obtinerea unui zambet cat mai frumos si atragator.
  4. Tratamente dentare restaurative. Noul An este momentul ideal pentru a incepe sau a relua tratamente restaurative amanate sau intrerupte, cum ar fi lucrari dentare, implanturi sau obturatii (plombarea cariilor).
  5. Vizite periodice pentru control. Pentru a va bucura cat mai mult timp de dintii dumneavoastra estetici si sanatosi, va recomandam sa nu uitati de vizitele periodice recomandate de catre medic. Recomandam pacientilor sanatosi vizitele la sase luni pentru control si detartraj.

Asadar, aveti grija de dantura dumneavoastra. Noi suntem aici si lucram impreuna la rezolutiile dentare pe care vi le-ati stabilit pentru 2016!

[hr_shadow]

[button url=”https://llldental.ro/contact/” target=”_self” size=”small” style=”green” ]Contact | Bucuresti sector 2 Calea Mosilor 296[/button]

[hr_shadow]

Data articol: 19 ianuarie 2016
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii martie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii martie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne