GARANTAM PENTRU LUCRARILE DENTARE EFECTUATE IN CLINICA NOASTRA

dentist prezinta pe tableta pacientului

Ne place sa lucram la cel mai inalt standard de calitate si facem acest lucru cu pasiune la fiecare manopera si la fiecare pacient, fara exceptie. Asa ca ne este foarte usor sa ne asumam responsabilitatea muncii noastre si dupa ce pacientii si-au terminat lucrarile dentare si au pasit afara din cabinetul nostru. Astfel, toate tratamentele protetice (lucrarile dentare), obturatiile, incrustatiile si implanturile dentare pe care le executam la noi in cabinet sunt garantate.

Pentru ca se stie ca nicio lucrare dentara nu poate fi un succes total daca nu este intretinuta ulterior de pacient, bineinteles ca exista cateva criterii de bun simt care trebuie indeplinite pentru a beneficia de aceasta garantie:

  • Pacientii trebuie sa respecte orarul programarilor pentru consultatiile periodice regulate (care, atentie, sunt gratuite!) si profilaxie de cel putin 2 ori pe an;
  • Igiena dentara la domiciului este cea care asigura intr-o mare masura durabilitatea lucrarii dentare in timp, asa ca pacientii trebuie sa mentina un standard de ingrijire dentara la domiciliu;
  • Pacientii trebuie sa respecte orice alte indicatii primite de la medicului stomatolog care a efectuat lucrarea;
  • Si, nu in ultimul rand, ne-ar placea ca pacientii sa ne ramana fideli, pentru a putea sa urmarim evolutia sanatatii lor dentare in timp si pentru a putea interveni daca este nevoie.

Ca la orice garantie (sau asigurare), si garantia oferita de noi se pierde in urma unor accidente, cum ar fi: lovituri, accidente de masina, pietricele in mancare, etc.

In cadrul garantiei lucrarile cu probleme se vor inlocui gratuit in clinica noastra. Nu decontam contravaloarea lucrarilor refacute in alta parte (lucrari provizorii, cimentari, etc.). LLL Dental nu este raspunzatoare de alte costuri conexe (transport, cazare, etc.)

Fiecare lucrare dentara are propria perioada de garantie oferita de noi in functie de manopera sau de materialele din care este realizata acea lucrare. De exemplu, incrustatiile si fatetele din ceramica presata au o garantie de 1 an, in timp ce elementele ceramice pe suport metalic Crom-Cobalt sau elementele ceramice pe zirconiu au o garantie de 2 ani. In tabelul acesta puteti gasi perioada de garantie pentru diferite lucrari. Mai mult, in primele doua saptamani de la terminarea lucrarii, puteti opta pentru extinderea garantiei contra cost, cu ajutorul colegelor noastre de la receptia LLL Dental.

Data articol: 4 mai 2015
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Oferta

15% discount pentru planurile de tratament stabilite și achitate integral, în avans în perioada 08.07 - 31.08.2022

Contacteaza-ne