e.max – ESTETICA DENTARA LA MAXIM

SISTEMUL DE CERAMICA IPS e.max  ®

Varful de lance al gamei ceramice H.E. (high esthetics) ceramica IPS e.max ® se foloseste in restaurarea protetica, cu o varietate larga de intrebuintari, de la fatete foarte subtiri (0,3 mm) pana la punti protetice de 12 elemente. Ceramica IPS e.max ® aduce multe beneficii deoarece combina estetica de varf cu rezistenta. Arata foarte bine, nu isi pierde din calitatile medicale, avand o rezistenta mare in timp. Se poate intrebuinta specific pentru fiecare caz in parte datorita posibilitatilor nenumarate de folosire, raspunzand cu promptitudine necesitatilor.

De ce sa optezi pentru ceramica  IPS e.max ®?

  • Datorita esteticii si a aparentei naturale a dintilor pe care s-a folosit ceramica IPS e.max,
  • Datorita calitatii si a rezistentei in timp,
  • Datorita unei largi varietati de culori si nu in ultimul rand,
  • Datorita compatibilitatii cu organismul tau.

Intrebuintarile ceramicii IPS e.max ® sunt multiple:

    • Pentru plombele dentare ceramice: incrustatiile sunt de culoarea dintelui. In plus, beneficiati si de o rezistenta mai mare in timp a plombei.

 

    • Pentru fatetele dentare: daca aveti dintii usor pozitionati incorect sau fracturati, acestia se pot repara folosind fatetele dentare, acestea fiind structuri din ceramica, care se aplica pe dinti, cu o preparatie minima cu 80-90% mai putin invaziva.

 

  • Pentru coroane si punti: coroana din ceramica IPS e.max ® poate proteja (imbraca) un dinte care nu mai poate fi salvat prin plombare. De asemenea daca aveti mai multi dinti lipsa, puteti apela la puntea din ceramica pentru a stabiliza dintii ramasi si pentru a acoperi, estetic, spatiile ramase in urma dintilor lipsa.

 

Pentru toate metodele de restaurare exista metode de intretinere a lucrarilor dentare, care fac ca rezistenta lor sa se mentina in timp.

Ceea ce face aceasta ceramica speciala este componenta sa: contine anumite cristale nano-fluoropatite, a caror structura seamana foarte mult cu cea a unui dinte vital. Materialele din care este alcatuita ceramica IPS e.max ® au o caracteristica translucida, luminozitate si opalescenta, care face din dintele creat in laborator sa para natural. Aici este bine sa tii cont si de parerea noastra in alegerea culorilor dintilor tai in functie de necesitatile fizionomice.

Se obtine o lucrare cu estetica si functionalitate maxima, asa cum ne asteptam de la ceramica presata dar, in plus, si o rezistenta foarte buna (de 400 Mpa !!!) …

Pentru indeplinirea nevoilor pacientilor tehnica dentara evolueaza din ce in ce mai mult si cu pasi repezi. Ceramica IPS e.max ® este pasul care duce in varful esteticii dentare.

 

  Te astept cu drag,

Dr. Manuela Lupascu

Manager medical, Medic coordonator, Medic stomatolog specialist in: - stomatologie generala - implantologie - estetica dentara
Data articol: 6 ianuarie 2014
clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare

Prinde ofertele lunii septembrie!

Beneficiezi de reduceri semnificative pe tot parcursul lunii septembrie 2023. Vezi ofertele

Contacteaza-ne