Dentist Intr-o Atmosfera Relaxanta

Inca de la primii pasi pe care ii veti face in clinica noastra veti fi intampinati cu zambete calde, respect, politete. Atmosfera placuta imbina eleganta cu tehnica avansata si modernismul.

scaun cabinet stomatologic

In cele sase cabinete stomatologice, aceasta nu-si pierde din specificul ei medical, dat de nevoia de igiena si curatenie sclipitoare. Incercam s-o “indulcim” prin muzica ambientala linistitoare. Programul TV este conceput special pentru dumneavoastra, cu peisaje ce invita la o evadare in mijlocul naturii.
Emotiile si grijile vizitei la dentist sunt estompate de increderea cu care echipa va inconjoara.

CONFORT LA DENTIST

Receptia este un spatiu ambiental confortabil unde puteti bea un ceai, o cafea sau un suc din partea noastra. Aici puteti obtine informatii despre aspecte legate de vizita la dentist. De asemenea va rugam sa nu ezitati sa deschideti o conversatie cu dragutele noastre colege de la receptie. Ele vor fi bucuroase sa participe la discutii, facandu-va timpul petrecut aici cat mai placut.

Mai aveti la dispozitie inca doua sali mai mici de asteptare, unde puteti alege programul TV (sunt foarte apreciate de familiile cu copii, pentru desenele animate).

TIMPUL DE ASTEPTARE LA DENTIST

Este un subiect sensibil in toata lumea medicala, nu numai la dentist. Noi ne straduim sa-l reducem la minimum. La LLL Dental, in cazuri foarte rare timpul petrecut in asteptare depaseste o limita rezonabila de 15 minute. Atunci cand se intampla, motivul este serios si are la origine o cauza obiectiva. Ne cerem scuze!
Confortul dumneavoastra (fizic, psihic si financiar) este foarte important pentru LLL DENTAL. Ne straduim permanent sa va facem vizita la dentist mai placuta.

RELATIA MEDIC-PACIENT

La LLL Dental suntem legati nu numai prin relatia medic-pacient ci si printr-o prietenie construita in timp, bazata pe incredere si respect.
Aceasta arta a interactiunii umane pozitive este ceva ce se invata si perfectioneaza in timp, iar timpul este atuul clinicii LLL Dental.

 

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare