OPINIA UNUI EXPERT

Dentotal Protect, firma pe care o conduc, este furnizorul de materiale si aparatura stomatologica numarul 1 din Romania si de aceea cunosc exact dotarea si tipul materialelor folosite de LLL Dental si pot sa va asigur ca LLL Dental se inscrie in categoria celor care nu fac rabat de la calitate. De asemenea, prin volumul de materiale folosite, se afla, cu siguranta, in topul celor mai importante clinici dentare din BucurestiSunteti pe maini bune!” 

Dr.  Bogdan Dogariu, CEO Dentotal Protect

 • CALDE MULTUMIRI DOAMNEI DOCTOR MANUELA LUPASCU

  ” Trei L Dental” inseamna, in urma experientei mele personale, de trei ori Lux.
  In primul rand, o calitate lux, adica standard de calitate superioara in privinta serviciilor stomatologice prestate de medicii si tehnicienii clinicii. Apoi, conditii de lux in ce priveste confortul oferit pacientilor. Si, in al treilea rand, lux la puterea o mie pentru a masura lumina zambetului amabil al intregului personal din clinica.

  Viorel Popescu, Realizatorul Radio- TV

 • CE M-A IMPRESIONAT LA CLINICA LLL DENTAL DIN BUCURESTI

  Stomatolog bun nu inseamna doar pregatire profesionala ci si organizarea exemplara si capacitatea practica de a rezolva cele mai complexe probleme pe care le-am avut, cat grija pentru mine ca pacient si ca om. Ca atare, recomand din tot sufletul serviciile LLL Dental oricui vrea sa transforme “chinul” interventiilor stomatologice intr-o experienta placuta si pozitiva.

  Claudiu Paraschiv, Pro TV

 • EXISTA UN CABINET STOMATOLOGIC BUN!

  Cand am descoperit LLL Dental-ul am fost mai mult decat incantata sa vad ca in Bucuresti exista un cabinet stomatologic bun atat de bine utilat atat din punct de vedere al tehnicii ultramoderne, cat si din punct de vedere al tehnicienilorasistentelor si bineinteles al medicilor. Am fost tratată regeste: rapid, perfect lucrat si printre putinele dati in care “mi-a placut la dentist”. Felicitari si sunt foarte fericita ca sunt pacienta dumneavoastraVoi recomanda un stomatolog bun cu mare incredere multor altor oameni.

  Raluca Andor, Paradigma Grup

 • CA EXPAT IN BUCURESTI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA …

  Ca expat in Bucuresti, am ajuns la concluzia ca un cabinet stomatologic de incredere, care respecta si mentine standarde de nivel international in materie de profesionalism si siguranta pacientului este nepretuit. Ca pacient al LLL Dental, sunt bucuros sa constat ca siguranta si confortul pacientilor sunt cu adevarat valori centrale ale muncii lor. Stomatolog bun si tratament dentar fara durere este ceea ce ne dorim cu totii si sunt recunoscator echipei  pentru ca mi-a redat increderea ca asa ceva chiar exista. Noi, fotografii suntem pregatiti sa apreciem frumosul si asteptam asta si de la lucrarile dentare, iar eu pot confirma ca grija pentru dinti frumosi si cu aspect natural este prezenta la clinica LLL Dental.

   

   Kenneth Huegel, designer si fotograf, New Jersey, USA

 • LA UN CABINET STOMATOLOGIC BUN CONTEAZA

  La un cabinet stomatologic bun conteaza nu numai medicii si curatenia, dar si tehnicienii. Un tehnician bun face toti banii, ca daca e lucrarea bine facuta, nu ai probleme cu ea ani si ani… De asta la LLL Dental e bine, ca au laboratorul de tehnica dentara propriu si tehnicieni foarte buni. Am fost multumit si ii recomand.

   Radu Guta, inginer Bucuresti

 • ACUM SAISPREZECE ANI AM DESCOPERIT …

  Acum saisprezecezece ani am descoperit clinica doctorilor Lupascu, cautand un stomatolog bun. Intai am mers doar eu, dar cand am vazut ce bine lucreaza si ce bun raport calitate-pret au, mi-am adus din Liban parintii, fratii si surorile, cu tot cu familiile lor. Sunt profesionisti si pasionati de meserie si stiu să se poarte cu oamenii. Ii recomand cu toata caldura.

  Imad Lakis, om de afaceri, Liban

 • ACUM MAI BINE DE 15 ANI AM TRECUI PRAGUL CABINETULUI STOMATOLOGIC LLL DENTAL

  Acum mai bine de 15 ani am trecut pragul cabinetului stomatologic LLL Dental, in Calea Mosilor. De atunci si pana in prezent am ramas clientul lor fidel, atat eu cat si familia mea. Imi place modul in care doctorii comunică cu pacientii explicand intotdeuna detaliile interventiilor pe care urmeaza sa le faca, diminuand astfel stresul inerent mersului la stomatolog. Imi place mult cum s-a dezvoltat cabinetul doctorilor Lupaşcu, an de an aducand ceva nou si evoluand spre un mediu din ce in ce mai bun si mai performant. Imi place ca totul functioneaza fara cusur. Toate acestea ma fac sa am incredere ca sanatatea mea si a familiei mele este in mainile unui stomatolog bun. Le urez in continuare sa mearga pe acelasi drum si să aiba intotdeuna numai pacienti multumiti.

   

   Dragos Rosca, Director General GEMISA INVESTMENTS GROUPBucuresti

 • STIMATE DOMNULE DOCTOR CLAUDIU LUPASCU

  Dupa 14 ani de cand ne cunoastem, timp in care am avut numeroase interventii stomatologice ce au fost facute de catre dvs. atat mie cat si sotiei mele incepand de la cele mai simple si ajungand pana la cele mai complexe, respectiv interventii chirurgicale stomatologice si implanturi dentare, am simtit nevoia sa va transmitem in scris aprecierile noastre pe care vrem sa le impartasim si altora. Toate acestea s-au petrecut paralel cu consolidarea relatiei cordiale dintre noi, aceasta dobandind un caracter personal si prietenesc. Nu mai putin importante sunt preturile rezonabile si echitabile pe care le practicati in cabinetul dvs.
  In acest context ne-ar face o deosebita placere sa va recomandam tuturor cunostintelor noastre cat si celor care sunt interesati de un stomatolog bun.

  Daniela si Beny Echtlinger, Israel

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare