CLINICA DENTARA BUCURESTI – TRADITIE SI EXPERIENTA

 

CUM SE MANIFESTA ACEASTA EXPERIENTA ACUMULATA IN TIMP?

 

Prin doua avantaje-cheie de care se bucura orice pacient in clinica dentara LLL Dental: pasiunea noastra pentru frumos si grija noastra pentru confortul pacientului tratat.

Astfel, in realizarea lucrarilor noastre, nu ne multumim doar cu trainicie si rigoare, urmarim atent si pasionat si estetica lucrarii respective, astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural.
Iar cand vine vorba de confort, nu facem rabat la calitate pentru a le asigura tuturor pacientilor nostri, in primul rand prin tratamente fara durere.

 

VIZIUNEA NOASTRA

 

Noi, clinica dentara LLL Dental, credem cu tarie că orice om are dreptul sa aiba un zambet sanatos si frumos si sa se bucure de el.

 
 

MISIUNEA NOASTRA

 

Clinica dentara Bucuresti LLL Dental  cauta si gaseste cele mai moderne solutii pentru sanatatea si estetica dentara, aducand pacientilor liniste si siguranta, clinicii profit si dezvoltare, echipei satisfactie şi mandrie, prin profesionalism, creativitate, responsabilitate si eficienta.

 

VALORILE CARE NE CONDUC 

 

VALORILE IN CARE CREDEM IN CLINICA DENTARA DIN BUCURESTI LLL DENTAL SUNT:

 

  • PROFESIONALISM: Credem in valoarea specializarii si instruirii la zi a tuturor categoriilor de personal. De asemenea credem si ne ghidam dupa standarde etice stricte.
  • RESPONSABILITATE: Noi credem ca sanatatea este prioritara.
  • DRAGOSTE DE FRUMOS: echipa LLL Dental este insufletita de grija pentru estetic in toate aspectele activitatii, dar mai ales in privinta lucrarilor executate pentru pacienti.
  • PASIUNE PENTRU NOU: medicii din clinica dentara LLL Dental sunt familiarizati cu tehnicile, tratamentele si materialele de ultima ora.
  • RIGOARE: Echipa LLL Dental crede in grija pentru detaliu si are mandria lucrului bine facut.
  • RESPECT: Echipa LLL Dental se preocupa constant de confortul pacientului, de la tratamente fara durere la punctualitate.
 
la inceput
 

Clinica Stomatologica | Bucuresti sector 2 Calea Mosilor 296 020898