Clinica Stomatologica

Iata de ce:

Noi credem că diferenta pe care o aducem vine din traditia noastra de familie si din experienta acumulata in cei peste 60 de ani de activitate a celor trei generatii de medici dentisti care ne reprezinta.

tub auriu

CLINICA STOMATOLOGICA – GRIJA SI RESPECT

Pentru sanatatea pacientilor cat si pentru starea lor de bineTehnologia si stiinta progreseaza de la un an la altul si realitatile concrete ale stomatologiei se schimba si evoluează rapid in lumea moderna. Dar nevoile de sanatate dentara ale oamenilor- pacienti si mai ales nevoile lor emotionale raman aceleasi. De aceea este, credem noi, un atu de mare importanta sa stii cum sa-i tratezi, nu doar la nivelul afectiunii imediate, ci si la nivel uman, sufletesc, cu grija si respect atat pentru sanatatea lor cat si pentru starea lor de bine.

ARTA INTERACTIUNII UMANE POZITIVE

Aceasta arta a interactiunii umane pozitive este ceva ce se invată si perfectioneaza in timp. Iar timpul este atuul LLL Dental, clinica stomatologica unde puteti beneficia de distilarea experientei şi priceperea a trei generatii de medici dentisti aflati in serviciul dumneavoastra.

EXPERIENTA ACUMULATA IN TIMP

Aceasta experienta se manifesta prin doua avantaje- cheie de care se bucura orice pacient LLL Dental: pasiunea noastra pentru frumos si grija noastra pentru confortul pacientului tratat. Astfel, in realizarea lucrarilor dentare, nu ne multumim doar cu trainicie si rigoare, urmarim atent si pasionat si estetica lucrarii dentare, astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural. Iar cand vine vorba de confort in clinica dentara, nu facem rabat la calitate pentru a le asigura tuturor pacientilor nostri, in primul rand tratamente dentare fara durere. In clinica stomatologica trecutul si prezentul stomatologiei se completeaza. Viitorul zambetului tau e fericit!

clinic@llldental.ro

Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2, 020898

formular de programare
contact
formular de programare