COSMETICA DENTARA- SFATURI DUPA ALBIRE

 

In cadrul procedurilor de cosmetica dentara albirea are rezultate spectaculoase. Pentru a va bucura cat mai mult timp de dintii dumneavoastra  curati, va recomadam sa renuntati la fumat, sa evitati consumul de  lichide si mancaruri ce conțin coloranți. Si, sa nu uitati de vizitele periodice de igienizare care sunt obligatorii pentru a va putea pastra albul natural al dintilor. Culoarea obtinuta in cabinet  se stabilizeaza dupa cateva zile, timp in care dinții se albesc in continuare.
Albirea  dintilor nu este permanenta, după o perioada de 6-12 luni trebuie repetata aceasta procedura, fiind variabila in functie de obiceiurile  fiecarui pacient (fumat, consum de cafea, ceai si vin rosu, coloranti alimentari). Pentru a mentine cat mai mult timp culoarea obtinuta va  recomandam folosirea gutierelor in care se pun substantele de albire la domiciliu.
Dupa albirea dintilor puteti avea o sensibilitate dureroasa (aprox. 2-3 zile) care va disparea in scurt timp.
Trebuie să folositi o pasta de dinti cu fluor pentru dintii sensibili. Puteti folosi dupa aceea pasta de dinti cu efect de albire pentru a va mentine cat mai mult tip rezultatul obtinut  in cabinet.
Dupa tratamentul de albire a dintilor  este posibil ca obturatiile coronare (plombele) și lucrarile protetice sa nu mai corespunda din punct de vedere al culorii, zona frontala fiind de importanța majora in cosmetica dentara. Din acest motiv va recomandam sa faceti albirea dintilor  inainte de a se pune obturatii sau lucrari definitive. Pentru a va  pastra dantura curata si sanatoasa puteti apela la remediile naturale adica fructe si legume, cum sunt merele si morcovii, deoarece acestea indeparteaza resturile alimentare de pe suprafata dintilor si maresc producerea de saliva (agentul de auto-curatare al dintilor). Astfel sunt eliminate bacteriile care provoaca respiratia urat mirositoare.

 

Contacteaza-ne acum!

la inceput
 

Cosmetica Dentara|Bucuresti sector2 Calea Mosilor