LLL DENTAL ARE O ECHIPA FORMATA DIN 30 DE… OAMENI !

 

LLL DENTAL- ECHIPA DE MEDICI 
 

Complexitatea si nivelul de exigenta necesar realizarii tratamentelor dentare in zilele noastre au determinat abordarea unei strategii in care medicii clinicii stomatologice LLL Dental aprofundeaza segmente diferite din stomatologiei. Focusul pe supraspecializari si nise de interes ne-a facut sa putem atinge performante ca echipa, ce nu ar fi fost posibile daca am fi fost separati!

 

AVANTAJUL PACIENTULUI 
 

Tratamentul este impartit pe specialitati si chiar sub-specialitati, pacientul beneficiaza de cel mai bun tratament posibil, de la cel mai bun medic, pentru fiecare manopera in parte! Chiar lasand la o parte specializarile si competentele diferite intre medici, raman aptitudinile si afinitatile diferite ale fiecaruia.
In urma cu mai bine de opt ani, cand am adoptat sistemul in care realizam tratamentele in echipa complexa, ne-a fost teama ca legatura dintre medic si pacient, pe care am fost invatati s-o pretuim,  va suferi. Nu am vrut sa ne transformam intr-o clinica mare si rece. Acum, noi echipa de medici de LLL Dental, impartasim aceleasi valori construite in jurul ideii de profesionalism. Credem în valoarea specializării la zi si în standardele etice stricte, respectand interesul pacientului.Prietenia, valorile si principiile comune, respectul reciproc intre medici au ajutat pacientii sa acorde incredere unei echipe si nu unui singur medic.
Prin  desemnarea unui medic coordonator al fiecarui caz in parte, realizam o responsabilizare a integrarii tratamentelor diversilor  specialisti in interesul pacientului.

 

LLL DENTAL-ASISTENTELE SI ASISTENTII 
 

Majoritatea Asistentelor lucreaza la noi de cand si-au terminat studiile formandu-se aici impreuna cu noi. Suntem fericiti sa spunem ca ne mandrim si cu colegele noastre asistentele de elita LLL Dental. Pe ele,  mai in gluma, mai in serios, le numim Trupele de Comado Sanitar al Igienei si Atentiei Fata de Pacienti.

 

LLL DENTAL-TEHNICIENII DENTARI 
 

Aici la LLL Dental tehnicienii dentari lucrează abstract cu modele din ghips dar si concret cu oamenii.  Astfel, Lucrarile Prind Viata, Imitând Perfect Naturalul. Acest lucru pune în valoare la maximum, atat pregatirea si talentul tehnicienilor cat si dotarile si materialele de varf.

 

LLL DENTAL-SUPORT IT, JURIDIC, ECONOMIC, ADMINISTRATIV

 
la inceput
 

LLL Dental | Bucuresti sector 2 Calea Mosilor 296 020898