MEDIC STOMATOLOG DIN GENERATIE IN GENERATIE

 

INCEPUTURILE
 

Medicul stomatolog Mariana Bucurescu isi deschide un cabinet stomatologic particular in Bucuresti in anul 1943. De-a lungul carierei de medic stomatolog, Dr. Bucurescu traverseaza tranzitia aspra de la munca in regim privat la cabinetele din perioada comunista, cu aceeasi atitudine profesionista. Isi petrece apoi o perioada importanta a carierei activand la Centrul Metodologic de Stomatologie Eforie din Bucuresti, unde pregateste viitori medici stomatologi.
In cei aproape 40 de ani de activitate, mii de pacienti beneficiaza, datorita talentului si priceperii ei, de zambete sanatoase.

 

PERFORMANTA
 

Pasionata de medicina, si sub indrumarea Marianei, nepoata acesteia, Dr. Minodora Lupascu preia apoi stafeta. Tanara studenta a Facultatii de Stomatologie, isi demonstreaza capacitatea deosebita prin performanta absolvirii, de doua ori succesiv, a cate doi ani de studii intr-unul. Astfel, finalizandu-si studiile cu doi ani mai devreme decat in mod normal, sefa de promotie pe tara devine medic stomatolog in anul 1959.

Dr. Minodora Lupascu – fondatoarea clinicii dentare moderne

Dr. Lupascu incepe sa profeseze stomatologia in Bucuresti, in 1961. Vreme de 48 ani, in ciuda vremurilor comuniste, cu lipsuri si restrictii, Dr. Minodora Lupascu nu abdica niciodata de la principiile de profesionalism si grija pentru sanatate aflate de acum la baza acestei traditii de familie. Si zambetele sanatoase continua sa iasa pe usa cabinetului sau.

 

VIITOR
 

Vremurile insa se schimba din nou si, la inceputul anilor ‘90, stafeta trece inca o data in mainile unei noi generatii, a sotilor Claudiu si Manuela Lupascu. Specializati, printre primii din promoţiile post-decembriste, in implantologie (Dr. Claudiu Lupascu) si, respectiv, estetica dentara si protetica (Dr. Manuela Lupascu), discipline considerate aproape revolutionare in Romania anilor ‘90, cei doi continua astfel traditia performantei profesionale si a deschiderii de noi drumuri in practica stomatologica. Impreuna cu Dr. Minodora Lupascu, cei doi infiinteaza cabinetul si apoi clinica stomatologica LLL Dental, continuand traditia de familie, aflata acum la a treia generatie.

 

Astfel, trei generatii de medici stomatologi si-au construit cariera pe temelia unei traditii de familie, care a insemnat si inseamna un tezaur de experienta capitalizata in zeci de ani, profesionalism riguros si, mai ales, o adevarata pasiune pentru zambetele sanatoase ale pacientilor.

la inceput
 

Medic Stomatolog | Bucuresti sector 2 Calea Mosilor 296  020898