Regenerarea osoasa cu sistemul SonicWeld Rx

regenerare osoasa suport sanatos

Pierderea temporara a unui dinte afecteaza estetica, functia masticatorie cat si moralul pacientului.

Din fericire nu e ireparabil. Implanturile dentare au evoluat atat de mult incat cu greu putem face diferenta intre natural si artificial.

Totusi pentru ca un implant sa se integreze si sa functioneze optim din toate punctele de vedere avem nevoie de un substrat osos sanatos si cantitativ voluminos. Odata cu extractia dintelui incepe un proces de resorbtie osoasa. Chiar in primele sase luni dupa extractie se pierde mai mult de jumatate din volumul osos initial.

Exista multe modalitati prin care putem recastiga osul necesar pentru a putea insera un implant care sa fie cat mai stabil. Cea mai eficienta si blanda metoda o reprezinta sistemul SonicWeld Rx®.

Sistemul SonicWeld Rx® asigura o reconstructie printr-o metoda care foloseste unde ultrasonice si un material ce se resoarbe dupa ce asigura un substrat stabil . Materialul resorbabil se numeste PDLLA si este un polimer al acidului lactic D si al acidului lactic L, substante care se regasesc si in fluxul sangvin al corpului uman.

Undele ultrasonice incalzesc si fluidizeaza materialul resorbabil al pinilor de fixare si ii permit acestuia sa patrunda in cavitatile osoase asigurand stabilitate. Proprietatea PDLLA de a fi modelat prin intermediul undelor ultrasonice ne permite sa construim zona augmentata ceea ce va duce la otinerea rezultatului final dorit.

Folosim Sistemul SonicWeld® cu succes in chirurgia buco-maxilo faciala, o metoda revolutionara de reconstructie osoasa in implantologie. Pe langa stabilitatea primara exceptionala SonicWeld Rx® micsoreaza riscul de complicatii post- operatorii si ofera o alternativa blanda de augmentare osoasa.

Avantajele SonicWeld® sunt reprezentate de:

  • Eliminarea necesitatii prelevarii de os dintr-o alta regiune a corpului
  • Pinii si membranele folosite pentru reconstructie se resorb complet si nu trebuie sa fie eliminate chirurgicalintr-o etapa ulterioara
  • Se poate face inserarea implanturilor dentare in aceeasi sedinta, crescand predictibilitatea reconstructiei osoase.

Dr. Claudiu Lupascu medic specialist in Implantologie, Parodontologie, Stomatologie Generala, Radiodiagnostic Dentar,
Data articol: 2 martie 2015
4,9
+840 de recenzii reale în Google pentru Clinica LLL Dental

Pacienții noștri au evaluat pozitiv experiențele pe care le-au avut la clinica noastră. Le poți verifica direct în Google.

Profită de avantajele LLL:
  • medici buni – de 3 generații, creăm zâmbete sănătoase
  • garanție pentru fiecare lucrare
  • inovație – cele mai noi tehnologii și proceduri
  • totul într-un loc – laborator dentar propriu și radiologie dentară/CT
Calea Mosilor, Nr. 296, Bloc 46, Scara C, Parter, Bucuresti, Sector 2

Formular de Programare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

programează-te